Galeon 325 Hts


Galeon 325 HTS

MONTA SYYTÄ TYKÄTÄ

On monia syitä miksi 325 on ollut niin suosittu, kuin se on. Galeon 325 Hts on menevä ja kaunis designiltaan, voimakkailla moottoreilla ja suorituskyvyllä, joka etsii vertaistaan.

 

ISO VENE

"ISON VENEEN TUNTUA" kirjoitti Venemestari Galeon 325 Open koeajojutussaan 12/2013. Ja jatkaa: Ajossa Galoen käyttäytyy arvokkaasti. Suuri massa yhdistettynä suhteelliseen syvään v-runkoon on useimmissa tilanteissa miellyttävä yhdistelmä. Ja jatkoa seuraa….. Lähetämme pyydettäessä koko koeajojutun. 

RÄÄTÄLÖINTI

Kaksi keulakajuutta vaihtoehtoa: ovella suljettu ja avoin. Avoimessa on salongin sohvan kokoa ja samoin keulavuoteen kokoa kasvatettu. Verholla saadaan erotettua tila nukkujia varten. Galeon toteuttaa myös mielellään monia muita asiakastoiveita.

KESTÄVYYS

Runko on valmistettu injektiolaminointimenetelmällä omassa tehtaassa. Runko on, kuten ammattilaiset perinteisesti arvostavat, kuitenkin ns. umpilaminaattia. Vedenalaiset osat ovat siis lujia ja kevyempiä kuin käsinlaminoimalla on mahdollista valmistaa. Vesilinjan yläpuoliset osat ovat lämmöneristävyydenkin takia tehty käyttäen vettymätöntä divinycelliä kerrosrakenteissa.

Galeonien hiljaisuus perustuu osaltaan lujiin rakenteisiin lasikuituosissa, mutta myös käytettyihin materiaaleihin äänieristyksessä ja ainevahvuuksiin kalusteosissa. 

NAUTINTOVÄLINE

Yhtenä suosituimmista malleista, 325 on ketterä, dynaaminen ja käytännöllinen. Muunneltava istumajärjestely avotilassa tarjoaa tilaa olla, matkustaa ja nauttia auringosta. Ohjaamo mukautuu myös seisovilleen ajoon, eli voit joko istua nautiskellen tai seisoa urheilullista nautintoa ahmien.

MOOTTORIT

Veneeseen on saatavana suuri valikoima erilaisia moottoreita: bensiini ja dieselmalleja, 370-640 hevosvoimaisena.

325 HTS

Galeon 325 rungolle on saatavana myös toinen versio: 325 HTS, jonka matkustamon saa sateen sattuessa kattoluukulla suljettua.

LAUSUTTUA:

VENEMESTARIN koeajojutun 12/2013 Galeoon 325 Open mallista lähetämme pyydettäessä. Jutussa kiiteltiin rungon ominuaisuuksia, tukevuutta, hiljaisuutta ja rakenteiden lujuutta. Myös ajoasentoa kiiteltiin. Pyydä juttu ja pääset lukemaan itse lisää.

VAKIOVARUSTUS

Vakiovarusteena on mm: tammisustus, trimmit, ankkurivinssi, lämminvesivaraaja, liesi, mikro, jääkaappi ja maasähkö akkulaturilla.

MUUT TIEDOT

Veneellä on 2 vuoden takuu.

Jokainen vene testataan, koeuitetaan altaassa, tehdään sadetustesti, moottorit koeajetaan ja kaikki toiminnot läpikäydään ennen veneen toimitusta.

Navigointipaketit voi valita Garminilta tai Raymarinilta.

Sisustukseen on tarjolla monipuolinen valikoima sisustusmateriaaleja ja puumateriaaleja.

Ulkokalusteiden kankaita, pressujen ja rungon värejä on runsas valikoima.

Voit ladata Ipad:iin App Storesta "Galeon Yachts"-sovelluksen, josta näet perustiedot kaikista malleista ja sisustusvaihtoehdoista. Linkki Galeon sovellukseen tässä

NORDEC NAUTIC TOIMINTATAPA

Nordec Nautic Oy:n asiakkaat voivat varmistua saavansa ensiluokkaisen veneen lisäksi ensiluokkaisen palvelun.

Veneen luovutuksessa käydään läpi koko vene, sen varusteet ja veneen käyttöä helpottavat asiat.

Tarvittaessa opastamme vaikka harrastuksen pariin aikovaa asiakasta/perhettä antamalla veneen hallintaan liittyvää koulutusta. Kokeneillekin veneilijöille annamme hallintaan liittyvän perehdyttämisen.

Veneily on parhaimmillaan koko perheen harrastus ja haluamme osaltamme olla helpottamassa mukavan harrastuksen pariin aikovien alkua veneilyyn.

Kokeneemmatkin merikarhut voivat saada vauhdilla kehittyvien tuotteiden ja palveluiden tarjonnasta viimeisimmät uutiset uutuuksista luotettavalta yhteistyökumppanilta, Nordec Nautic Oy:ltä.

TEKNISET TIEDOT

Rungon pituus (m)     10,00
Veneen pituus (m) ** lisävarusteena olevalla pidennetyllä uimatasolla     10,20/10,90**
Rungon leveys (m)     3,30
Veneen leveys (m)     3,35
Syväys (m) maksimikuormalla runko/vetolaitteet     0,86/1,15
Korkeus merenpinnasta (m)     3,55
Hlö määrä (kpl)     8
Polttoainetankki (L)     630 tai 750
Vesi tankki (L)     215
Septitankki (L)     140
Harmaavesitankki (L)     140
Paino (kg)     6448
Maksimi kuorma (kg)     1800
Min moottori (hv)     1 x 360
Max moottori (hv)     2 x 375
Nopeus (solmua)     28-35
Kategoria     B