Galeon 420 Fly

LisätiedotSuljeTakaisin veneisiin
Galeon 420 Fly vesilläGaleon 420 Fly sisältäGaleon 420 Fly sisältäGaleon 420 Fly vesilläGaleon 420 Fly vesillä

MYYNTI- JA TESTIMENESTYS MAAILMALLA

Galeon 420/430-sarja suunniteltiin antamaan yhdet luokkansa suurimmat tilat veneilijöiden käyttöön. Puhutteleva ulkonäkö on nykyaikainen, kuitenkin samalla ajan hammasta kestävä. Sen linjat kestävät vertailun nykyaikaista matkavenettä tai vaikka konservativiisempaa tuotetta hakevan silmissä.

420 Fly on hintaluokkansa suurin ja kokoluokkansa edullisin. Niitä on myyty ennätysmäärä ympäri maailmaa, myös Suomessa. Eikä ihme. Kenelläkään toisella valmistajalla ei ole yhtä hyvää venettä tarjolla.

DESIGN

Nykyaikainen design ulottuu joka puolelle venettä. Suuret koko kyljen mittaiset runkoikkunat ovat nykyaikaa.

KÄYTÄNNÖLLISYYS

Luokkansa edistyksellisin salongin ovi ja monitoimisohva salongissa mahdollistavat veneen käytön ennen näkemättömällä tavalla. Salongin ovi aukeaa niin haluttaessa kokonaan. Salongin sohvan voi kääntää vaikka kokonaan sivulle, jolloin avotilan ja salongin sohvista muodustuu yhtenäinen suuri U-sohva jopa 16:lle hengelle.

TILAT

Salongissa voit istua iltaa, ruokailla, katsoa tv:tä tai antaa silmän levätä ympäröivässä luonnossa, joko oman perheen kesken tai vieraiden kanssa. Tilaa on.

Salongin ohjaamoon mahtuu reilusti kaksi istumaan. Hallintalaitteet, navigointivarusteet ja katkaisimet ovat hyvin ja selkeästi esillä. Näkyvyys on erinomainen, kiitos reilunkokoisen ja yhtenäisen tuulilasin.

3-KAJUUTTAVERSIO

Kolmekajuuttaisena vene palvelee suurempaakin miehistöä. Makuupaikkoja on 3-kajuuttaisessa kuudelle aikuiselle ja salonkiin voi pedata kaksi lisää. Omistajan kajuutassa on vaatekaapit, runsaasti laatikoita, onpa siellä meikkipöytäkin. Kummassakin keskikajuutassa on vaatekaapit ja paljon säilytystilaa. Kaksi wc:tä ja suihkua takaavaat tyytyväisen miehistön.

3-kajuuttaversion veneessä keittiö sijaitsee ohjaamon tasolla ja siellä on toinen sähköisesti alas laskeutuvista sivuikkunoista, toinen on kuljettajan vieressä. Helteisinä kesäpäivinä osaat arvostaa hyvää ilmanvaihtoa! Keittiö on hyvin varusteltu. Jääkaappi on mahtavan kokoinen, sisältäen myös pakastelokeron. Roskille on oma paikkansa suljettavan kannen alla. Säilytystilaa löytyy niin liukuovikaapeista kuin pehmeästi sulkeutuvien laatikoiden muodossa. Liesi, uuni, kaksioisainen allas sekä hyvät tilat ergonomisella työtasolla. Tässä keittiössä jokainen haluaa olla kokki, sillä siellä on ilo tehdä ruokaa.

2-KAJUUTTAVERSIO

2-kajuuttaversiossa keittiö on laskettu alas vasemmalle kyljelle.

Salonki on entistä avarampi ja keittiö todella suuri.

Keulakajuutta on omalla wc:llä ja suihkulla ja on samanlainen kuin 3-kajuuttaversiossa.

Oikeanpuoleinen keskikajuutta on myös identtinen 3-kajuuttaversioisen kanssa.

KESKIKAJUUTAT

Keskikajuutoissa on kaapit ja vuoteiden alla lisää säilytystilaa. Kaikkiin kajuuttoihin tulvii halutessa luonnonvaloa runkoikkunoista. Jokaisessa on avattavat ikkunat, mikäli haluat tehostaa ilmanvaihtoa.

SANITEETTITILAT

Kaksi wc:tä käsienpesualtaineen, joista toisessa on erillinen suihkutila. On veneilemässä sitten oma perhe tai vieraita, osaavat kaikki varmasti arvostaa hyviä saniteettitiloja.

AVOTILA

Avotilan sohvan alla on säilytystilaa, jossa myös oma paikka vaikka pelastuslautalle. Iso laatikko katossa ylhäällä kätkee sisäänsä helposti kaikki veneen pelastusliivit. Köydet voi laittaa kulmissa oleviin suuriin säilytyslokeroihin. Konehuoneen yhteydessä on suuri ruuma moninaisille tavaroille.

FLYBRIDGE

Mahtavan yläohjaamon voi varustaa mieleisekseen; jääkaappi, grilli, allas; täydellinen keittiövarustus. Täällä viihtyy isommallakin porukalla. Haluatte sitten nauttia ajamisesta maisemia katsellen tai vain nauttia aurinkoisesta kesäpäivästä satamassa. Kaikille on tilaa, pöydän ympärille mahtuu jopa kahdeksan ihmistä.

MOOTTORIT

Veneeseen on saatavana suuri valikoima erilaisia moottoreita: Volvon monet dieselmallit, akseleilla, vetolaittein, nykyaikaiset IPS:t, vetolaitteet joystick-ohjauksella, mitä sitten haluatkin, tähän veneeseen ne on saatavana: Moottoriversiot on valittavana 520-880 hevosvoimaisena.

Tekniset tiedot

Veneen pituus (m) ** lisävarusteena olevalla pidennetyllä uimatasolla
12,5/13,25**
Rungon leveys (m)
4,10
Veneen leveys (m)
4,16
Syväys (m) maksimikuormalla runko/vetolaitteet
0,80/1,11
Korkeus merenpinnasta (m)
4,40
Henkilömäärä (kpl)
12
Polttoainetankki (L)
2 x 550
Vesitankki (L)
450
Septitankki (L)
200
Harmaavesitankki (L)
optio 150
Paino (kg)
12070-12110
Maksimikuorma (kg)
2740
Min moottori (hv)
2 x 260
Max moottori (hv)
2 x 440
Nopeus (solmua)
28-35
Kategoria
B

Ulkokuvia

Sisäkuvia (tammi)

Sisäkuvia (peräkapyysi vaalea tammi)

Sisäkuvia (vaalea tammi)

Sisäkuvia (wenge)

Galeon 420 Fly vesillä