Galeon 430 HTC

LisätiedotSuljeTakaisin veneisiin
_mg_5844a_1_mg_5953_1430 HTC ulkoa430 HTC ulkoa_mg_5928_1Galeon 430 HTC

LUOKKANSA PARAS

Galeon 420/430-sarja suunniteltiin antamaan yhdet luokkansa suurimmat tilat veneilijöiden käyttöön. Puhutteleva ulkonäkö on nykyaikainen, kuitenkin samalla ajan hammasta kestävä. Sen linjat kestävät vertailun nykyaikaista matkavenettä tai vaikka konservativiisempaa tuotetta hakevan silmissä.

430 HTC on hintaluokkansa suurin ja kokoluokkansa edullisin. Niitä on myyty ennätysmäärä ympäri maailmaa, myös Suomessa. Eikä ihme, kenelläkään toisella valmistajalla ei ole yhtä hyvää venettä tarjolla.

DESIGN

Nykyaikainen design ulottuu joka puolelle venettä. Suuret koko kyljen mittaiset runkoikkunat ovat must.

AVOTILA

Avotilan vakioratkaisu on Sun Island-saareke, jossa on sohva / pöytä / auringonottotaso monin muutosmahdolisuuksin. Siitä saa ison pöydän illalliselle, pienen illanistujaisiin ja monta eri asentoa
auringonottoon. Tilauksesta saa myös perinteisen L-sohvaratkaisun.

TILAT

Salongissa voit istua iltaa, ruokailla, katsoa tv:tä tai antaa silmän levätä ympäröivässä luonnossa, joko oman perheen kesken tai vieraiden kanssa. Tilaa on.

Salongin ohjaamoon mahtuu reilusti kaksi istumaan. Hallintalaitteet, navigointivarusteet ja katkaisimet ovat hyvin ja selkeästi esillä. Näkyvyys on erinomainen, kiitos reilunkokoisen ja
yhtenäisen tuulilasin.

KEITTIÖ

3-kajuuttaversion veneessä keittiö sijaitsee ohjaamon tasolla ja siellä on toinen sähköisesti alas laskeutuvista sivuikkunoista, toinen on kuljettajan vieressä. Helteisinä kesäpäivinä osaat arvostaa hyvää ilmanvaihtoa! Keittiö on hyvin varusteltu. Jääkaappi on mahtavan kokoinen, sisältäen myös pakastelokeron. Roskille on oma paikkansa suljettavan kannen alla. Säilytystilaa löytyy niin liukuovikaapeista kuin pehmeästi sulkeutuvien laatikoiden muodossa. Liesi, uuni, kaksioisainen allas sekä hyvät tilat ergonomisella työtasolla. Tässä keittiössä jokainen haluaa olla kokki, sillä siellä on ilo tehdä ruokaa.

3-KAJUUTTAVERSIO

Kolmekajuuttaisena vene palvelee suurempaakin miehistöä. Makuupaikkoja 3-kajuuttaisessa on kuudelle aikuiselle ja salonkiin voi pedata kaksi lisää. Omistajan kajuutassa on vaatekaapit, runsaasti laatikoita, onpa siellä meikkipöytäkin. Kummassakin keskikajuutassa on vaatekaapit ja paljon säilytystilaa. Kaksi wc:tä ja suihkua takaavaat tyytyväisen miehistön.

2-KAJUUTTAVERSIO

2-kajuuttaversiossa keittiö on laskettu alas vasemmalle kyljelle. Keulakajuutta omalla wc:llä ja suihkulla, kuten myös oikeanpuoleinen keskikajuutta on identtinen 3-kajuuttaversioisen kanssa.

Salonki on entistä avarampi ja keittiö todella suuri.

KESKIKAAJUTAT

Keskikajuutoissa on kaapit ja vuoteiden alla lisää säilytystilaa. Kaikkiin kajuuttoihin tulvii halutessa luonnonvaloa runkoikkunoista. Jokaisessa on avattavat ikkunat, mikäli haluat tehostaa ilmanvaihtoa.

SANITEETTITILAT

Kaksi wc:tä käsienpesualtaineen, kummassakin on suihku, toisessa erillisenä tilana. On veneilemässä sitten oma perhe tai vieraita, osaavat kaikki varmasti arvostaa hyviä saniteettitiloja.

KÄYTÄNNÖLLISYYS

Sähkökäyttöinen suuri avattava kattoluukku ohjaamon yläpuolella antaa raitista ilmaa koko salonkiin.

SUN ISLAND

Veneen vakio avotilaratkaisu on Sun Island monitoimisaareke. Se muotoutuu moneen käyttöön. Siitä saa ison pöydän illalliselle, pieniin illanistujaisiin ja monta eri asentoa auringonottoon. Tilauksesta saa myös perinteisen L-sohvaratkaisun.

VAKIOVARUSTUS JA MOOTTORIT

VAKIOVARUSTUS

Vakiovarusteena on mm: mahonkisustus, trimmit, ankkurivinssi, lämminvesivaraaja, liesi, mikro, jääkaappi 130 L, teak avotilassa sekä uimatasolla, suihku myös uimatasolla, kolmiosainen kokonaan avattavissa oleva salongin ovi, salongin monitoimisohva, ruorikulman näyttö, radio, tridata (nopeus, syvyys, loki) ja maasähkö akkulaturilla.

MOOTTORIT

Veneeseen on saatavana suuri valikoima erilaisia moottoreita: Volvon monet dieselmallit, akseleilla, vetolaittein, nykyaikaiset IPS:t, vetolaitteet joystick-ohjauksella, mitä sitten haluatkin, tähän veneeseen ne on saatavana: Moottoriversiot on valittavana 520-880 hevosvoimaisena.

Tekniset tiedot

Veneen pituus (m) **pidennetyllä uimatasolla
13,25**
Rungon leveys (m)
4,10
Veneen leveys (m)
4,16
Syväys (m) maksimikuormalla runko/vetolaitteet
0,80/1,11
Korkeus merenpinnasta (m)
4,05
Henkilömäärä (kpl)
12
Polttoainetankki (L)
2 x 550
Vesitankki (L)
450
Septitankki (L)
200
Harmaavesitankki (L)
150
Paino (kg)
12070 - 12110
Maksimikuorma (kg)
2740
Min moottori (hv)
2 x 260
Max moottori (hv)
2 x 440
Nopeus (solmua)
30-35
Kategoria
B

Ulkokuvia

Sisäkuvia (tumma pähkinäpuu)

Sisäkuvia (pähkinäpuu hopealla)

430_htc