Galeon 430 Skydeck

LisätiedotSuljeTakaisin veneisiin
Galeon 430 SkydeckGaleon 430 SkydeckGaleon 430 SkydeckGaleon 430 SkydeckGaleon 430 SkydeckGaleon 430 Skydeck

430 Skydeck on uuden sukupolven Galeon-jahti, joka yhdistää sekä flybridge- että hardtop-versioiden edut. Ohjausaseman yläpuolelta avautuu leveä kattoluukku ja automatisoidut pudotusportaat mahdollistavat helpon pääsyn yläosaan.

Modulaarinen peräsuunnittelu mahdollistaa vaivattoman muutoksen aurinkoterassista erilliseksi sohvaksi tai pop-up-pöydällä varustetuksi ruokailutilaksi. Tämä kätevä ratkaisu auttaa hyödyntämään käytettävissä olevaa tilaa tehokkaasti mahdollistamalla viiden täysin erilaisen asettelun muutamassa sekunnissa.

DESIGN

Nykyaikainen design ulottuu joka puolelle venettä. Suuret koko kyljen mittaiset runkoikkunat ovat must.

AVOTILA

Avotilan vakioratkaisu on Sun Island-saareke, jossa on sohva / pöytä / auringonottotaso monin muutosmahdollisuuksin. Siitä saa ison pöydän illalliselle, pieniin illanistujaisiin ja monta eri asentoa auringonottoon.

TILAT

Salongissa voit istua iltaa, ruokailla, katsoa tv:tä tai antaa silmän levätä ympäröivässä luonnossa, joko oman perheen kesken tai vieraiden kanssa. Tilaa on.

Salongin ohjaamoon mahtuu reilusti kaksi istumaan. Hallintalaitteet, navigointivarusteet ja katkaisimet ovat hyvin ja selkeästi esillä. Näkyvyys on erinomainen, kiitos reilunkokoisen ja yhtenäisen tuulilasin.

KEITTIÖ

3-kajuuttaversion veneessä keittiö sijaitsee ohjaamon tasolla ja siellä on toinen sähköisesti alas laskeutuvista sivuikkunoista, toinen on kuljettajan vieressä. Helteisinä kesäpäivinä osaat arvostaa hyvää ilmanvaihtoa! Keittiö on hyvin varusteltu. Jääkaappi on mahtavan kokoinen, sisältäen myös pakastelokeron. Roskille on oma paikkansa suljettavan kannen alla. Säilytystilaa löytyy niin liukuovikaapeista kuin pehmeästi sulkeutuvien laatikoiden muodossa. Liesi, uuni, kaksioisainen allas sekä hyvät tilat ergonomisella työtasolla. Tässä keittiössä jokainen haluaa olla kokki, sillä siellä on ilo tehdä ruokaa.

3-KAJUUTTAVERSIO

Kolmekajuuttaisena vene palvelee suurempaakin miehistöä. Makuupaikkoja 3-kajuuttaisessa on kuudelle aikuiselle ja salonkiin voi pedata kaksi lisää. Omistajan kajuutassa on vaatekaapit, runsaasti laatikoita, onpa siellä meikkipöytäkin. Kummassakin keskikajuutassa on vaatekaapit ja paljon säilytystilaa. Kaksi wc:tä ja suihkua takaavaat tyytyväisen miehistön.

2-KAJUUTTAVERSIO

2-kajuuttaversiossa keittiö on laskettu alas vasemmalle kyljelle. Keulakajuutta omalla wc:llä ja suihkulla, kuten myös oikeanpuoleinen keskikajuutta on identtinen 3-kajuuttaversion kanssa.

Salonki on entistä avarampi ja keittiö todella suuri.

KESKIKAJUUTAT

Keskikajuutoissa on kaapit ja vuoteiden alla lisää säilytystilaa. Kaikkiin kajuuttoihin tulvii halutessa luonnonvaloa runkoikkunoista. Jokaisessa on avattavat ikkunat, mikäli haluat tehostaa ilmanvaihtoa.

SANITEETTITILAT

Kaksi wc:tä käsienpesualtaineen, kummassakin on suihku, toisessa erillisenä tilana. On veneilemässä sitten oma perhe tai vieraita, osaavat kaikki varmasti arvostaa hyviä saniteettitiloja.

KÄYTÄNNÖLLISYYS

Veneessä on sekä HT-veneen avattava kattoluukku että yläohjaamo. Miksi tyytyä jompaan kumpaan, kun on mahdollista saada kumpikin.

SUN ISLAND

Veneen avotilaratkaisu on Sun Island monitoimisaareke. Se muotoutuu moneen käyttöön. Siitä saa ison pöydän illaliiselle, pienen illanistujaisiin ja monta eri asentoa auringonottoon.

VAKIOVARUSTUS JA MOOTTORIT

VAKIOVARUSTUS

Vakiovarusteena on mm: mahonkisustus, trimmit, ankkurivinssi, lämminvesivaraaja, liesi, mikro, jääkaappi 130 L, teak avotilassa sekä uimatasolla, suihku myös uimatasolla, kolmiosainen kokonaan avattavissa oleva salongin ovi, salongin monitoimisohva, ruorikulman näyttö, radio, tridata (nopeus, syvyys, loki) ja maasähkö akkulaturilla.

MOOTTORIT

Veneeseen on saatavana suuri valikoima erilaisia moottoreita: Volvon monet dieselmallit, akseleilla, vetolaittein, nykyaikaiset IPS:t, vetolaitteet joystick-ohjauksella, mitä sitten haluatkin, tähän veneeseen ne on saatavana: Moottoriversiot on valittavana 520-880 hevosvoimaisena.

Tekniset tiedot

Veneen pituus (m) / pidennetyllä uimatasolla
12,50 / 13,25
Rungon pituus (m)
11,79
Veneen leveys (m)
4,16
Rungon leveys (m)
4,10
Syväys (m) maksimikuormalla runko / vetolaitteet
0,80 / 1,11
Korkeus merenpinnasta (m)
4,05
Polttoainetankki (L)
2 x 550
Vesitankki (L)
450
Septitankki (L)
200
Harmaavesitankki (L)
Optio 150
Paino (kg)
12070 - 12110
Maksimikuorma (kg)
2740
Min moottori (hv)
2 x 260
Max moottori (hv)
2 x 435
Nopeus (solmua)
30-35
Henkilömäärä (kpl)
12
Kategoria
B

Ajokuvia (sininen runko)

Ulkokuvia

Sisäkuvia (antrasiitti-tammi)

Sisäkuvia (pähkinäpuu)

Sisäkuvia (wenge)

Galeon 430 Skydeck