Galeon 560 Skydeck

LisätiedotSuljeTakaisin veneisiin
Galeon_560_Skydeck_exterior_47Galeon_560_Skydeck_deck_05Galeon_560_Skydeck_exterior_15Galeon_560_Skydeck_exterior_09Galeon_560_Skydeck_exterior_01

Galeon 560 Skydeck yhdistää menestyksekkäästi tyypillisen flybridge-suunnittelun edut urheilullisuuteen. Se perustuu 550 Fly -malliin, ja tarjoaa samat upeat suorituskyvyt. Yläkerroksessa on kolme istuinta, baari ja runsaasti ikkunoita auringonvalolle, jotka voidaan sulkea automaattisesti muutamassa sekunnissa liukuvalla laminaattikatolla.

Takahuone sijaitsee miehistötilojen yläpuolella. Keula-alueelle johtava leveä sivukansi on hyödyllinen ripeiden liikkeiden aikana etenkin ruuhkaisissa venesatamissa. Pääkansi tarjoaa runsaasti tilaa erillisillä keittiö-, ruokailu- ja vapaa-ajan alueillaan.

SKYDECK

Yläohjaamo, jota et ole koskaan aikaisemmin nähnyt. Napin painalluksella saat koko yläohjaamon peitettyä. Siis ilman pressuja ja punnertamista. Kun sää antaa mahdollisuuden nauttia ajamisesta tai satamaelämästä yläohjaamossa painat nappia ja yläohjaamon peittävät elementit liukuvat eteen ja taaksepäin sekä mittaripaneeli nousee ergonomiselle korkeudelle. Yksinkertaista? Kyllä! Toimivaa? Ehdottomasti!

Kun yläohjaamo on peitetty, on se tietenkin säänsuojassa, mutta antaa myös kauniit eheät linjat tälle venemaailman parhaalle Sportbridge veneelle.

SALONKI

Avotila ja salonki on jaettu suurella avattavalla liukuovella. Keittiön sijainti helpottaa suuremmankin ryhmän kestitsemisessä.

MIEHISTÖHYTTI

Optiona saa veneen perään miehistöhytin, jossa on vuode sekä wc. Sinne on myös mahdollisuus tehdä tuplavuode. Mikäli ei ota optiona olevaa miehistöhyttiä, on tilassa vakiona iso varasto.

OMISTAJAN KAJUUTTA

Omistajan kajuutassa on oma kylpyhuone, meikkipöytä ja mukava leposohva. Isot runkoikkunat antavat valoa ja tunnelmaa kajuuttaan.

KEULAKAJUUTTA

Vierashytti on veneen keulassa, tuplavuoteella ja käynnillä veneen toiseen wc-tilaan.

KESKIKAJUUTTA

Kolmannessakin kajuutassa on tilaa kahdelle, joko erillisvuoteilla tai yhteen vedettynä täysimittaisena tuplavuoteena – täydellinen vene ystävillesi ja perheellesi! Veneessä on siis kuudelle makuusijat.

SANITEETTITILAT

Kolmannessakin kajuutassa on tilaa kahdelle, joko erillisvuoteilla tai yhteen vedettynä täysimittaisena tuplavuoteena – täydellinen vene ystävillesi ja perheellesi! Veneessä on siis kuudelle makuusijat.

SKYDECK

Yläohjaamo ja salongin avattava kattoluukku. Skydeck veneessä on ne kummatkin.

UIMATASO

Hydraulisena saatava uimataso on osa vesiurheilunautintoa. Vakio uimataso palvelee kiinnittäydyttaessä ja vesiurheilussakin.

MOOTTORIT

Veneeseen on saatavana suuri valikoima erilaisia moottoreita: Volvo ja Man tai Cummins, akseleilla tai nykyaikaiset IPS:t, mitä sitten haluatkin, tähän veneeseen ne on saatavana.

Tekniset tiedot

Veneen pituus (m)
17,70
Rungon pituus (m)
15,85
Veneen leveys (m)
4,76
Rungon leveys (m)
4,70
Syväys (m) maksimikuormalla
1,00
Polttoainetankki (L)
2 x 1100
Vesitankki (L)
400 + 300
Paino (kg)
24250
Maksimikuorma (kg)
4500
Min moottori (hv)
2 x 670
Max moottori (hv)
2 x 800
Henkilömäärä (kpl)
12
Kategoria
B

Ulkokuvia

Sisäkuvia (pähkinäpuu)

Galeon_560_Skydeck_exterior_47