Galeon 780 Crystal

LisätiedotSuljeTakaisin veneisiin
780_Crystal_13780_Crystal_4780_Crystal_36780_Crystal_3780_Crystal_37780_Crystal_1

LIPPULAIVA

Galeon 780 Crystal on enemmän kuin vain lippulaiva. Se on näyteikkuna veistämön potentiaalista mitä tulee suunnitteluun, tekniikkaan ja teknologiaan.

Huolella suunniteltu ulkonäkö yhteistyössä Tony Castron ja Galeonin suunnittelijoiden kanssa tarjoavat puitteet loisteliaalle jahdille.

Erinomainen istumajärjestely flybridgellä mahdolllistaa tilan poreammeelle, kuten luonnollisesti auringonottotasolle, ohjauspisteelle, wet barille ja lisäksi mahtuu vielä RIB tai Jet Ski yläohjaamon takaosaan.

SALONKI

Salonki on jaettu kahteen alueeseen. Toisessa voit nauttia tv:stä ja äänentoistolaitteista ja baarin antimista. Toisessa voit keskittyä tilavan keittiön herkkuihin ruokailutiloineen ja kuuden hegen dinetteineen. Ohjauspisteestä on hyvät näkymät ympäri jahtia.

AVOTILA

Avotilasta on yhteys pääkannen baariin ja myös keulaan, viihtymiskeitaaseen, joka suojataan halutessaan automaattisella biminikatoksella.

FLYBRIDGE

Erinomainen istumajärjestely flybridgellä mahdolllistaa tilan poreammeelle, kuten luonnollisesti auringonottotasolle, ohjauspisteelle, wet barille ja lisäksi mahtuu vielä RIB tai Jet Ski yläohjaamon takaosaan.

OMISTAJAN KAJUUTTA

Omistajan hytissä on täydellinen tuplavuode, sohvaryhmä hierontatoiminnoin ja sisään astuttava vaatetila. Oma saniteettitila, toimistopöytä/meikkauspiste, yms.

Vakionakin tila on loistelias ja luonnolllisesti muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

KEULAKAJUUTTA

VIP-kajuutta keulassa saa vieraat viihtymään. Luonnonvaloa tulvii sivuikkunoista kuin myös kattoikkunoista. Oma kylpyhuone on osa VIP-vieraille tarkoitettua tilaa.

MUUT KAJUUTAT

Jahdissa on kaikkiaan 4 kajuuttaa sekä lisäksi miehistöhytti veneen perässä. Kolmoskajuutassa on erilliset vuoteet ja neljännestä voi tehdä vaikka täysimittaisen toimiston. Kummassakin keskikajuutassa on oma kylpyhuone.

KEITTIÖ

Keittiö on varustettu täydelliseksi ja on sijainniltaan optimaalinen vaativaankiin kestitykseen.

MIEHISTÖTILAT

Kapteeni voi keskittyä työhönsä Böringin monitorijärjestelmää hyväksi käyttäen. Ja miehistölle on varattu kaksi hyttiä, joissa on vuode kummassakin. Myös wc ja keittö on miehistön tiloissa.

MUKAUTUVA

Galeon toteuttaa vaativatkin toiveet mitä tulee varusteluun sekä sisustuksen toteuttamiseen.

MOOTTORIT

MAN-moottorit antavat huippunopeuden kelissä kuin kelissä. Tehovaihtoehdot 2 x 1550-1800 hv.

Tekniset tiedot

Veneen pituus (m)
24,50
Rungon pituus (m)
22,86
Veneen leveys (m)
5,80
Rungon leveys (m)
5,79
Syväys (m) maksimikuormalla
1,30
Polttoainetankki (L)
2 x 2750
Vesitankki (L)
1100 + 700
Paino (kg)
54540
Maksimikuorma (kg)
9260
Min moottori (hv)
2 x 1550
Max moottori (hv)
2 x 1920
Henkilömäärä (kpl)
18
Kategoria
B

Sisäkuvia

Kuvia asiakaskohtaisesti valmistetusta veneestä

Kuvia Baby Crystal -apuveneestä

780_Crystal_13