Galeon 680 Fly on tuore lisä Galeon-mallien neljänteen sukupolveen ja sisältää jännittäviä uusia ominaisuuksia. Elegantti ja kevyt runko tarjoaa kiitettävää suorituskykyä ja erinomaisen ajettavuuden.

Tutustu 3D-malliin

Galeon 640 Fly on malli, jollaista ei venemaailma ole ennen nähnyt. Galeon 640 Fly tehdään myös 4-kajuuttaisena.

Tutustu 3D-malliin

Galeon 560 Skydeck yhdistää menestyksekkäästi tyypillisen flybridge-suunnittelun edut urheilullisuuteen. Se perustuu 550 Fly -malliin, ja tarjoaa samat upeat suorituskyvyt.

Tutustu 3D-malliin

Uudessa 550 Fly:ssa voit aistia uuden Galeonin viitoittaman muotisuuntauksen. Ulkona tilava flybridge tulee olemaan varmasti tämän veneen yksi suosituista paikoista.

Tutustu 3D-malliin

510 on varustettu näyttävällä lasikatolla ja kattoluukulla ruoripisteen yläpuolella sekä yläkerroksessa. Tämän veneen erikoisominaisuuksiin kuuluu kolme ohjaamon erilaista asettelua: täysikokoinen, klassinen L-malli sekä innovatiivinen roto-istuinvaihtoehto.

Tutustu 3D-malliin

Galeon  500 Fly on voittanut sen arvostetuimman palkinnon, mitä vene voi Euroopassa voittaa. Vene valittiin luokkansa parhaaksi veneeksi ja sai Power Boat Of The Year 2016 tunnustuksen Dusseldorfin venemesuilla tammikuussa 2016.

Tutustu 3D-malliin

Veneen puhutteleva ulkonäkö on nykyaikainen. Sen linjat tarjoavat dynaamisen ajokokemuksen, helpon hallinnan ja suuret sisätilat.

Tutustu 3D-malliin

Galeon 470 Sky on poikkeuksellinen vene.
Ensimmäistä kertaa Suomessa olemme nähneet avattavat terassit ja erittäin käyttökelpoisen sähköisesti toimivan yläohjaamon peitteen. Ja paljon muuta.

Tutustu 3D-malliin

Puhutteleva ulkonäkö on nykyaikainen, kuitenkin samalla ajan hammasta kestävä. Sen linjat kestävät vertailun nykyaikaista matkavenettä tai vaikka konservativiisempaa tuotetta hakevan silmissä.

Tutustu 3D-malliin

420 Fly on hintaluokkansa suurin ja kokoluokkansa edullisin. Niitä on myyty ennätysmäärä ympäri maailmaa, myös Suomessa. Eikä ihme. Kenelläkään toisella valmistajalla ei ole yhtä hyvää venettä tarjolla.

Tutustu 3D-malliin

400 Fly on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan ohjattavuus ja vakaa meno aallokossa.

Tutustu 3D-malliin

Vene on tehty väljään veneilyyn. Sinä ja vieraanne voitte nauttia alhaalla aamupalan, yläsalongissa grillipäivällisen ja avotilassa auringosta.

Tutustu 3D-malliin

335 HTS tuo saman dynaamisen ilmeen kuin muissa kolmannen sukupolven Galeoneissa on jo nähty. Galeon 335 HTS on menevä ja kaunis designiltaan.

Tutustu 3D-malliin

Galeon 325 GTO on vertaansa vailla oleva uutuus Galeonin valikoimaan. Se on vastaus markkinoille, kun halutaan nopea ja ylellinen perämoottorein varustettu daycruiser.

Tutustu veneeseen!