Galeon 300 Fly


Galeon 300 Fly

MYYNTI- JA TESTIMENESTYS

Galeon 300 Fly on tilava vene, täydellinen pitkillekin matkoille sinulle, perheellenne ja ystäville ja joka tarjoaa kokoluokassaan harvinaisen yläohjaamon.

Galeon 300 Fly on suunniteltu alusta asti täyttämään retki- ja matkaveneilijöiden toiveet.

Layoutiin on otettu hyväksi havaitut kokemukset aikaisemmista malleista, mutta esim.runko on täysin uusi niin merenkulkuominaisuuksiltaan, kuin myös polttoainetaloudellisuutta parantamaan.

Uudessa 300 Fly mallissa on iso yhtenäinen panoraama sivuikkuna. Kajuutoissa ja salongissa on myös avattavat ikkunat.

Salongin/alaohjaamon isot ikkunat tuovat avaruutta oleskelutiloihin. Alhaalta ajettaessa isot ikkunapinnat luovat myös turvallisuutta. 

 

HINTA / LAATU

Kun vene on hintaluokkansa suurin ja kokoluokkansa edullisin ja vielä testatusti hyvälaatuinen, on siihen helppo ihastua.

Tyytyväiset asiakkaat ja lehdistö ympäri maailmaa todistavat, että Galeon on onnistunut. Jälleen kerran.

RUNKO

Runko on tärkeämpi osa veneelle kuin perustus on talolle. 300-sarjan runkoon on käytetty enemmän suunnittelutunteja kuin koskaan aiemmin mihinkään malliin. Koska sama runko palvelee kaikkia 300-sarjan veneitä on sen ajo-ominaisuuksia ja kestävyyttä hiottu ennen näkemättömän paljon jo suunnitteluvaiheessa että myös koeajoilla. 

TEKNOLOGIA

Galeon 300-sarja on edistyksellisesti tehty. Sekä runko että kansi on valmistettu injektiolaminointimenetelmällä omassa tehtaassa. Runko on, kuten ammattilaiset perinteisesti arvostavat, kuitenkin ns. umpilaminaattia. Osat ovat siis lujia ja kevyempiä kuin käsinlaminoimalla on mahdollista valmistaa.  

Galeonien hiljaisuus perustuu osaltaan lujiin rakenteisiin lasikuituosissa, mutta myös käytettyihin materiaaleihin äänieristyksessä ja ainevahvuuksiin kalusteosissa. 

ALIN KANSI

Voit lukea lisää ominaisuuksista laittamalla kursorin ympyröiden päälle.

Keskikajuutta on kokoluokkansa suurin. Vuoteen mitat ovat: 2,4 metriä pituus ja 1,8 metriä leveys
Keulakajuutassa on kokoluokkansa suurin vuode. Jatkopalalla pituutta on jopa 2,3 metriä ja leveyttä vakiona 1,8 metriä
Moottoritilassa on hyvät säilytystilat suureenkiin tarpeeseen
Wc:ssä on sähköinen huuhtelu ja hyvät tilat vaikka suihkun käyttöön

KANSI 2

Voit lukea lisää ominaisuuksista laittamalla kursorin ympyröiden päälle.

AVOTILAN pituusäädettävä sohva antaa mahdollisuuden kasvattaa uimatason pituudeksi 1,9 metriä, jolloin uimatsolle mahtuu vaikka kumivene matkan ajaksi. Sohvan ollessa taka-asennossaan on avotila isompi kuin monissa jahdeissa.
Salonki ja keittiö palvelevat koko miehistöä keskellä venettä
Keulakannelle saa auringonottotasot

KANSI 3

Voit lukea lisää ominaisuuksista laittamalla kursorin ympyröiden päälle.

Yläohjaamon portaat ovat loivat ja turvalliset
Yläohjaamossa on tilaa neljälle. Myös kätevä auringonottotaso löytyy vakiona
Käynti leveille sivukansille on turvallista hyvien kaiteiden ansiosta

VUODEN MESSUVENE 2015

Galeon 300 Fly valittiin Vene 2015 Båt messuilla vuoden moottoriveneeksi matkamoottoriveneiden luokassa.

Valinnasta kunnia kuuluu veneen suunnittelijoille ja veistämölle joka on tehnyt tämän ja monta muutakin mielenkiintoista mallia viime vuosina.

Lämmin kiitos myös päätöksen tehneelle eri veneilyn osa-alueista koostuvalle ammattilaisraadille.

Raadin perustelut Galeon 300 Fly:n valinnalle:

"Se tuo nykyaikaisen ja raikkaan näkemyksen yläohjaamollisesta flybridge-veneestä alle kymmenen metrin kokoluokkaan. Erityistä kiitosta vene sai leveistä sivukansistaan sekä tilavista makuukajuutoistaan. Lisäksi Galeonin hinta-laatusuhde on poikkeuksellisen houkutteleva."


Galeonin historia lähivuosilta Vene Båt messuilla:

Vene 2013 messuilla Galeon 340 Fly pääsi finaaliin.

Vene 2014 messuilla Galeon 430 HTC pääsi finaaliin.

Vene 2015 messuilla Galeon 300 Fly valittiin messuveneeksi.

Vene 2016 messuilla Galeon 445 HTS valittiin messuveneeksi.

Vene 2017 messuilla Galeon 360 Fly valittiin messuveneeksi.

Vene 2018 messuilla Galeon 470 Sky valittiin messuveneeksi.


VALOISA

Nykyaikaiset isot ikkunapinnat tuovat valoa ja avaruuttaa salonkiin. Avattavat sivuikkunat ja salongin kevyesti liukuva ovi tuo myös raikasta ilmaa salonkiin. Salongissa on U-sohva, alaslaskettava pöytä ja vuoteen sijausmahdollisuus optiona sekä hyvin varustettu keittiö.

MAKUUTILAT

Alhaalta löytyy  seisomakorkeudella olevat omistajanhytti ja vieraskajuutta, kumpikin omalla suljettavalla ovella varustettuna. Kummassakin on isot vuoteet kahdelle aikuiselle.

SANITEETTITILA

Wc:ssä on täydellinen varustus, sähköinen wc istuin ja käsienpesuallas, säilytystiloja unohtamatta. Suihkussa voi käydä jopa seisten.

FLYBRIDGE

Yläohjaamossa kahdenistuttava penkki tuo kipparin lisäksi toisellekin eturivin mahdollisuuden nauttia kauniista maisemista ajettaessa.

MOOTTORIT

Vakiomoottorina on Volvon D4-260 hevosvoimaisena, saatavana myös D4-300, D6-370, D6-400 sekä kaksimoottoriasennuksena D3- 200 ja D4-225.  Bensiinimoottorina voidaan käyttää Volvon V8-430 hevosvoimaista tehopesää. Joystick-ohjaus onnistuu tuplamoottoriasennuksiin.

MEDIAN KYNÄSTÄ

VENEMESTARI KOEAJOJUTTU:

Venemestari 01/2015 koeajojuttu: "Kaikki kohdallaan", Galeon 300 Fly on onnistunut matkaveneuutuus, jota ei kannata sivuuttaa. Hyvät ominaisuudet korostuvat Galeonissa vahvasti, puutteet ovat puolestaan pieniä. Lisäksi se palauttaa yläohjaamoversion pitkästä aikaa varteenotettavaksi vaihtoehdoksi 30-jalan kokoluokkaan. Galeonin uuden sukupolven mallien laatuvaikutelmaa on jo aiempien mallien koeajojen yhteydessä tullut kehuttua. Sama virsi jatkuu 300 Fly:n kohdalla... Veneen rakenteet tuntuvat poikkeuksellisen jykeviltä, tekniikan asennusjälki on säntillistä ja sekä ulkopintojen että sisustuksen viimeistely kestää kriittisenkin tarkastelun. 

Koejoraportin esittelyssä ja Vene 2015 messuennakossa kirjoitettiin näin: "Galeonin pienimmän flybridge-mallin koeajoraportti on luettavissa toisaalla tässä lehdessä. Kuten siitä selviää, on kokonaisuus todella onnistunut- Galeonissa rahalle saa poikkeuksellisen paljon vastinetta, sillä merkin bränditunnettavuus ei ole vielä sillä tasolla mihin tuotteet ominaisuuksiltaan ja laatuvaikutelmaltaan oikeuttaisivat."

Lue koko koeajojuttu tästä PDF-linkistä


Kippari lehden testi luettavissa tästä linkistä

 

VENE-LEHTI KOEAJOUTTU:

Vene 12/2014 kirjoittaa mm: "Kompakti Jahti. Puolalainen Galeon tarjoaa hyvät tilat kohtuullisella hinnalla. Laatu ja ominaisuudet kestävät tarkastelun myös pintaa syvemmältä. Runko on suuntavakaa tuulen suunnasta ja aallokosta riippumatta. Vakiona oleva harmaavesisäiliö ansaitsee kiitoksen. Hinnaltaan Galeon on hyvin kilpailukykyinen. 300 Fly:n hinta pysyy kohtuullisena riittävän tehokkaalla moottorilla ja hyvin varusteltunakin. Vastaavista tiloista saa monissa muissa veneissä maksaa kymmeniä tuhansia enemmän."

Voit pyytää jutun luettavaksi meiltä.

 

 

YOUTUBE VIDEOT

Venemestari teki lyhyen esittelyvideon Uiva 2014 messujen aikaan.

 

Galeon esittelyvideo Youtubessa:

VAKIOVARUSTUS

Vakiovarusteena on mm: vesi wc sähköisellä huuhtelulla, liesi, 85 L jääkaappi, hydrauliohjaus,septitankki sähköisellä pumpulla, harmaavesitankki sähköisellä pumpulla, nopeus/syvyysnäyttö alaohjaamossa  ja maasähkö akkulaturilla.

NORDEC NAUTIC TOIMINTATAPA

Nordec Nautic Oy:n asiakkaat voivat varmistua saavansa ensiluokkaisen veneen lisäksi ensiluokkaisen palvelun.

Veneen luovutuksessa käydään läpi koko vene, sen varusteet ja veneen käyttöä helpottavat asiat.

Tarvittaessa opastamme vaikka harrastuksen pariin aikovaa asiakasta/perhettä antamalla veneen hallintaan liittyvää koulutusta. Kokeneillekin veneilijöille annamme hallintaan liittyvän perehdyttämisen.

Veneily on parhaimmillaan koko perheen harrastus ja haluamme osaltamme olla helpottamassa mukavan harrastuksen pariin aikovien alkua veneilyyn.

Kokeneemmatkin merikarhut voivat saada vauhdilla kehittyvien tuotteiden ja palveluiden tarjonnasta viimeisimmät uutiset uutuuksista luotettavalta yhteistyökumppanilta, Nordec Nautic Oy:ltä.

MUUT TIEDOT

Veneellä on 2 vuoden takuu.

Jokainen vene testataan, koeuitetaan altaassa, tehdään sadetustesti, moottorit koeajetaan ja kaikki toiminnot läpikäydään ennen veneen toimitusta.

Navigointipaketit voi valita Garminilta tai Raymarinilta.

Sisustukseen on tarjolla monipuolinen valikoima sisustusmateriaaleja ja puumateriaaleja.

Ulkokalusteiden kankaita, pressujen ja rungon värejä on runsas valikoima.

Voit ladata Ipad:iin App Storesta "Galeon Yachts"-sovelluksen, josta näet perustiedot kaikista malleista ja sisustusvaihtoehdoista. Linkki Galeon sovellukseen tässä

TEKNISET TIEDOT

Veneen pituus (m)    (pidennetyllä uimatasolla 10,40) 9,60
Veneen leveys (m) 3,00
Syväys, runko max kuormalla(m) 0,73
FLY: Korkeus merenpinnasta targakaareen 3,33 m, ankkurivaloon 4,03 m ankkurivalo/tutkamasto helposti kaadettavissa ilman työkaluja 3,33
HTC: Korkeus merenpinnasta targakaareen 3,33 m, ankkurivaloon 3,80 m  3,33
Hlö määrä (kpl) 8
Kajuutat 2
Vuodepaikkoja  4
Polttoainetankki (L) ( tai optiona 600 L) 415
Vesi tankki (L) 200
Septitankki (L) 80
Harmaavesitankki (L) 90
Paino (kg) 5300
Maksimi kuorma (kg) 1600
Min moottori (hv) 260
Max moottori (hv) 550
Nopeus (solmua) 26-38
Kategoria B