Galeon 305 HTS


Galeon 305 HTS

UUSI STANDARDI LUOKASSAAN

Galeon 305 HTS on kauden 2015 uutuus ja tulee sellaiseen hintaan joka ei jätä ketään kylmäksi. Sekä varustettu ominaisuuksilla, jotka lämmittävät jokaista.

305 HTs on tilava vene, täydellinen pitkillekin matkoille sinulle, perheellenne ja ystäville, joka tarjoaa kokoluokkansa suurimmat tilat, 4:lle aikuiselle hyvät makuutilat ja layout, joka mukautuu kaikkien tarpeisiin. Keulakaajuutta toimii päiväsaikaan mukavana sisäsalonkina. Yöksi, tai halutessasi aina, se on tilava makuukajuutta 2:lle aikuiselle tai useammalle lapselle.

 

HINTA / LAATU

Kun vene on hintaluokkansa suurin ja kokoluokkansa edullisin ja vielä testatusti hyvälaatuinen, on siihen helppo ihastua.

Tyytyväiset asiakkaat ja lehdistö ympäri maailmaa todistavat, että Galeon on järkiostos.

RUNKO

Runko on tärkeämpi osa veneelle kuin perustus on talolle. 300-sarjan runkoon on käytetty enemmän suunnittelutunteja kuin koskaan aiemmin mihinkään malliin. Koska sama runko palvelee kaikkia 300-sarjan veneitä on sen ajo-ominaisuuksia ja kestävyyttä hiottu ennen näkemättömän paljon jo suunnitteluvaiheessa että myös koeajoilla. Tyytyväiset asiakkaat ja lehdistö ympäri maailmaa todistavat, että työ on onnistunut.

VALMISTUS

Galeon 300-sarja on edistyksellisesti tehty. Sekä runko että kansi on valmistettu injektiolaminointimenetelmällä omassa tehtaassa. Runko on, kuten ammattilaiset perinteisesti arvostavat, kuitenkin ns. umpilaminaattia. Vedenalaiset osat ovat siis lujia ja kevyempiä kuin käsinlaminoimalla on mahdollista valmistaa. Vesilinjan yläpuoliset osat ovat lämmöneristävyydenkin takia tehty käyttäen vettymätöntä divinycelliä kerrosrakenteissa.

Galeonien hiljaisuus perustuu osaltaan lujiin rakenteisiin lasikuituosissa, mutta myös käytettyihin materiaaleihin äänieristyksessä ja ainevahvuuksiin kalusteosissa. 

ALIN KANSI

Voit lukea lisää ominaisuuksista laittamalla kursorin ympyröiden päälle.

Moottoritilassa on hyvät säilytystilat.
Keskikajuutassa on suljettava ovi ja reilu vuode kahdelle aikuiselle
Keittiö ja Wc palvelevat koko miehistöä
Keulakajuutan pöytäryhmä palvelee isoa joukkoa syöjiä ja nauttijoita. Alaslaskettuna se anta erinomaisen ison vuoteen kahdelle aikuiselle tai useammalle lapselle

YLÄSALONKI

Kattoluukulla ja takaa pressulla suljettavassa yläsalongissa on tilava matkustamo ja U-sohva, alaslaskettava pöytä(vuoteen sijausmahdollisuus) sekä näppärä wet bar vaikka grillaamiseen.

ALASALONKI

Alhaalta löytyy  seisomakorkeudella olevat keulakajuutta ja vieraskajuutta omalla suljettavalla ovella varustettuna ja kunnon keittiö vaativaankin kokkailuun. 

KEULAKAJUUTTA

Galeon 305 Hts on varustettu reilulla keulakajuutalla, jossa on pöytäryhmä usealle hengelle. Pöydän alaslaskemalla saadaan keulaan iso vuode.   

SANITEETTITILA

Wc:ssä on täydellinen varustus, sähköinen huuhtelu ja käsienpesuallas, säilytystiloja unohtamatta.

AJAMINEN

Vene tarjoaa ajamisen nautintoa, kaikkea sitä mitä isommatkin Galeon mallit. Ajamisen nautintoa lisää hiljaisuus ja nitinöiden ja natinoiden puuttuminen.

MOOTTORIT

Vakiomoottorina on Volvon D4-260 hevosvoimaisena, saatavana myös D4-300, D6-370, D6-400 sekä kaksimoottoriasennuksena D3- 200 ja D4-225.  Bensiinimoottorina voidaan käyttää Volvon V8-430 hevosvoimaista tehopesää. Joystick-ohjaus onnistuu tuplamoottoriasennuksiin.

DESIGN JA KÄYTÄNNÖLLISYYS

Veneessä on iso yhtenäinen panoraama sivuikkuna. Kajuutoissa ja salongissa on myös avattavat ikkunat.

VAKIOVARUSTUS

Vakiovarusteena on mm: vesi wc sähköisellä huuhtelulla, liesi, jääkaappi, hydrauliohjaus,septitankki sähköisellä pumpulla, harmaavesitankki sähköisellä pumpulla, nopeus/syvyysnäyttö alaohjaamossa, lämmin vesi  ja maasähkö akkulaturilla.

MUUT TIEDOT

Veneellä on 2 vuoden takuu.

Jokainen vene testataan, koeuitetaan altaassa, tehdään sadetustesti, moottorit koeajetaan ja kaikki toiminnot läpikäydään ennen veneen toimitusta.

Navigointipaketit voi valita Garminilta tai Raymarinilta.

Sisustukseen on tarjolla monipuolinen valikoima sisustusmateriaaleja ja puumateriaaleja.

Ulkokalusteiden kankaita, pressujen ja rungon värejä on runsas valikoima.

Voit ladata Ipad:iin App Storesta "Galeon Yachts"-sovelluksen, josta näet perustiedot kaikista malleista ja sisustusvaihtoehdoista. Linkki Galeon sovellukseen tässä

NORDEC NAUTIC TOIMINTATAPA

Nordec Nautic Oy:n asiakkaat voivat varmistua saavansa ensiluokkaisen veneen lisäksi ensiluokkaisen palvelun.

Veneen luovutuksessa käydään läpi koko vene, sen varusteet ja veneen käyttöä helpottavat asiat.

Tarvittaessa opastamme vaikka harrastuksen pariin aikovaa asiakasta/perhettä antamalla veneen hallintaan liittyvää koulutusta. Kokeneillekin veneilijöille annamme hallintaan liittyvän perehdyttämisen.

Veneily on parhaimmillaan koko perheen harrastus ja haluamme osaltamme olla helpottamassa mukavan harrastuksen pariin aikovien alkua veneilyyn.

Kokeneemmatkin merikarhut voivat saada vauhdilla kehittyvien tuotteiden ja palveluiden tarjonnasta viimeisimmät uutiset uutuuksista luotettavalta yhteistyökumppanilta, Nordec Nautic Oy:ltä.

TEKNISET TIEDOT

Veneen pituus (m)    (pidennetyllä uimatasolla 10,40) 9,60
Veneen leveys (m) 3,00
Syväys, runko max kuormalla(m) 0,73
FLY: Korkeus merenpinnasta targakaareen 3,33 m, ankkurivaloon 4,03 m ankkurivalo/tutkamasto helposti kaadettavissa ilman työkaluja 3,33
HTC: Korkeus merenpinnasta targakaareen 3,33 m, ankkurivaloon 3,80 m  3,33
Hlö määrä (kpl) 8
Kajuutat 2
Vuodepaikkoja  4
Polttoainetankki (L) ( tai optiona 600 L) 415
Vesi tankki (L) 200
Septitankki (L) 80
Harmaavesitankki (L) 90
Paino (kg) 5300
Maksimi kuorma (kg) 1600
Min moottori (hv) 260
Max moottori (hv) 550
Nopeus (solmua) 26-38
Kategoria B