Galeon 305 Open


Galeon 305 Open

AVOINTA NAUTINTOA

Galeon 305 Open veneessä on samanlaiset sisätilat kuin 305 HTS:ssä.

Ohjaamo ja salonki ovat auringonpalvojien mieleen. 

 

HINTA / LAATU

Kun vene on hintaluokkansa suurin ja kokoluokkansa edullisin ja vielä testatusti hyvälaatuinen, on siihen helppo ihastua.

Tyytyväiset asiakkaat ja lehdistö ympäri maailmaa todistavat, että Galeon on järkiostos.

RUNKO

Runko on tärkeämpi osa veneelle kuin perustus on talolle. 300-sarjan runkoon on käytetty enemmän suunnittelutunteja kuin koskaan aiemmin mihinkään malliin. Koska sama runko palvelee kaikkia 300-sarjan veneitä on sen ajo-ominaisuuksia ja kestävyyttä hiottu ennen näkemättömän paljon jo suunnitteluvaiheessa että myös koeajoilla.

VALMISTUS

Galeon 300-sarja on edistyksellisesti tehty. Sekä runko että kansi on valmistettu injektiolaminointimenetelmällä omassa tehtaassa. Runko on, kuten ammattilaiset perinteisesti arvostavat, kuitenkin ns. umpilaminaattia. Vedenalaiset osat ovat siis lujia ja kevyempiä kuin käsinlaminoimalla on mahdollista valmistaa. Vesilinjan yläpuoliset osat ovat lämmöneristävyydenkin takia tehty käyttäen vettymätöntä divinycelliä kerrosrakenteissa.

Galeonien hiljaisuus perustuu osaltaan lujiin rakenteisiin lasikuituosissa, mutta myös käytettyihin materiaaleihin äänieristyksessä ja ainevahvuuksiin kalusteosissa. 

YLÄSALONKI

Pressulla suljettava yläsalonki on tilava matkustamo ja alaslaskettava pöytä(vuoteen sijausmahdollisuus) ja näppärä wet bar vaikka grillaamiseen. Sohvan etuosssa on kääntöpala, joka on ajettaessa eteenpäin ja satamassa osa isoa U-sohvaa. Sohvan takana on reilu auringonottotaso, jossa alla iso säilytystila.

NAUTINTOVÄLINE

Vene tarjoaa ajamisen nautintoa, kaikkea sitä mitä isommatkin Galeon mallit.

MOOTTORIT

Vakiomoottorina on Volvon D4-260 hevosvoimaisena, saatavana myös D4-300, D6-370, D6-400 sekä kaksimoottoriasennuksena D3- 200 ja D4-225.  Bensiinimoottorina voidaan käyttää Volvon V8-430 hevosvoimaista tehopesää. Joystick-ohjaus onnistuu tuplamoottoriasennuksiin.

LAUSUTTUA:

VENEMESTARIN 300 fly koeajojutun 12/2013 lähetämme pyydettäessä.

Jutussa kiiteltiin rungon ominuaisuuksia, tukevuutta, hiljaisuutta ja rakenteiden lujuutta. Myös ajoasentoa kiiteltiin.

Ja 305 Open on siis tehty samaa hyväksi havaittua runkoa hyödyntäen.

Pyydä juttu ja pääset lukemaan itse lisää.

VAKIOVARUSTUS

Vakiovarusteena on mm: vesi wc sähköisellä huuhtelulla, liesi, 85 L jääkaappi, hydrauliohjaus,septitankki sähköisellä pumpulla, harmaavesitankki sähköisellä pumpulla, nopeus/syvyysnäyttö alaohjaamossa  ja maasähkö akkulaturilla. Ja paljon muuta.

MUUT TIEDOT

Veneellä on 2 vuoden takuu.

Jokainen vene testataan, koeuitetaan altaassa, tehdään sadetustesti, moottorit koeajetaan ja kaikki toiminnot läpikäydään ennen veneen toimitusta.

Navigointipaketit voi valita Garminilta tai Raymarinilta.

Sisustukseen on tarjolla monipuolinen valikoima sisustusmateriaaleja ja puumateriaaleja.

Ulkokalusteiden kankaita, pressujen ja rungon värejä on runsas valikoima.

Voit ladata Ipad:iin App Storesta "Galeon Yachts"-sovelluksen, josta näet perustiedot kaikista malleista ja sisustusvaihtoehdoista. Linkki Galeon sovellukseen tässä    

NORDEC NAUTIC TOIMINTATAPA

Nordec Nautic Oy:n asiakkaat voivat varmistua saavansa ensiluokkaisen veneen lisäksi ensiluokkaisen palvelun.

Veneen luovutuksessa käydään läpi koko vene, sen varusteet ja veneen käyttöä helpottavat asiat.

Tarvittaessa opastamme vaikka harrastuksen pariin aikovaa asiakasta/perhettä antamalla veneen hallintaan liittyvää koulutusta. Kokeneillekin veneilijöille annamme hallintaan liittyvän perehdyttämisen.

Veneily on parhaimmillaan koko perheen harrastus ja haluamme osaltamme olla helpottamassa mukavan harrastuksen pariin aikovien alkua veneilyyn.

Kokeneemmatkin merikarhut voivat saada vauhdilla kehittyvien tuotteiden ja palveluiden tarjonnasta viimeisimmät uutiset uutuuksista luotettavalta yhteistyökumppanilta, Nordec Nautic Oy:ltä.

TEKNISET TIEDOT

Veneen pituus (m)    (pidennetyllä uimatasolla 10,40) 9,60
Veneen leveys (m) 3,00
Syväys, runko max kuormalla(m) 0,73
FLY: Korkeus merenpinnasta targakaareen 3,33 m, ankkurivaloon 4,03 m ankkurivalo/tutkamasto helposti kaadettavissa ilman työkaluja 3,33
HTC: Korkeus merenpinnasta targakaareen 3,33 m, ankkurivaloon ???? m  3,33
Hlö määrä (kpl) 9
Kajuutat 2
Vuodepaikkoja  4
Polttoainetankki (L) ( tai optiona 600 L) 415
Vesi tankki (L) 200
Septitankki (L) 80
Harmaavesitankki (L) 90
Paino (kg) 5300
Maksimi kuorma (kg) 1600
Min moottori (hv) 260
Max moottori (hv) 550
Nopeus (solmua) 26-38
Kategoria B