Galeon 310 HTC


Galeon 310 HTC

MUKAVUUTTA ARVOSTAVALLE

 

Galeon 310 HTC on kauden 2015 uutuus.

Veneessä käytetään samaa hyväksi havaitua runkoa Galeon 300 Fly veneen kanssa.

Myös layout (salonki, wc ja kajuutat) ovat yhtenevät Galeon 300 FLy:n kanssa.

Galeon 310 HTC on isolla lasisella kattoluukulla avattavissa ottamaan vastaan raikkaan merituulen ja sulkemalla sen ja salongin takaosassa olevan lasisen kevyesti liukuvan oven, saadaan matkustamoon vedoton ja lämmin tilaa ajaa ja nauttia sisätiloista vaikka sateen sattuessa.

 

 

HINTA / LAATU

Kun vene on hintaluokkansa suurin ja kokoluokkansa edullisin ja vielä testatusti hyvälaatuinen, on siihen helppo ihastua.

Tyytyväiset asiakkaat ja lehdistö ympäri maailmaa todistavat, että Galeon on järkiostos.

RUNKO

Runko on tärkeämpi osa veneelle kuin perustus on talolle. 300-sarjan runkoon on käytetty enemmän suunnittelutunteja kuin koskaan aiemmin mihinkään malliin. Koska sama runko palvelee kaikkia 300-sarjan veneitä on sen ajo-ominaisuuksia ja kestävyyttä hiottu ennen näkemättömän paljon jo suunnitteluvaiheessa että myös koeajoilla.

VALMISTUS

Galeon 300-sarja  on edistyksellisesti tehty. Sekä runko että kansi on valmistettu injektiolaminointimenetelmällä omassa tehtaassa. Runko on, kuten ammattilaiset perinteisesti arvostavat, kuitenkin ns. umpilaminaattia. Vedenalaiset osat ovat siis lujia ja kevyempiä kuin käsinlaminoimalla on mahdollista valmistaa. Vesilinjan yläpuoliset osat ovat lämmöneristävyydenkin takia tehty käyttäen vettymätöntä divinycelliä kerrosrakenteissa. 

Galeonien hiljaisuus perustuu osaltaan lujiin rakenteisiin lasikuituosissa, mutta myös käytettyihin materiaaleihin äänieristyksessä ja ainevahvuuksiin kalusteosissa. 

ALIN KANSI

Voit lukea lisää ominaisuuksista laittamalla kursorin neliöiden päälle.

Keskikajuutta on kokoluokkansa suurin. Vuoteen mitat ovat: 2,4 metriä pituus ja 1,8 metriä leveys
Keulakajuutassa on kokoluokkansa suurin vuode. Jatkopalalla pituutta on jopa 2,3 metriä ja leveyttä vakiona 1,8 metriä
Moottoritilassa on hyvät säilytystilat suureenkiin tarpeeseen
Wc:ssä on sähköinen huuhtelu ja hyvät tilat vaikka suihkun käyttöön

SALONKI

Kattoluukku tuo mukavasti raikasta ilmaa tilavaan matkustamoon, jossa on U-sohva, alaslaskettava pöytä(vuoteen sijausmahdollisuus) sekä tilava keittiö. Kylmän ilman sattuessa on helppoa sulkea salongin lasinen ulko-ovi ja nauttia lämmöstä.

MAKUUTILAT

Alhaalta löytyy  seisomakorkeudella olevat omistajanhytti ja vieraskajuutta, kumpikin omalla suljettavalla ovella varustettuna. Kummassakin on isot vuoteet kahdelle aikuiselle taqi vielä lukuisammalle joukolle lapsia.

SANITEETTITILA

Wc:ssä on täydellinen varustus, sähköinen wc istuin ja käsienpesuallas, säilytystiloja unohtamatta. Myös suihkun käyttöön on tarpeeksi tilaa.

AVARA JA VALOISA

Veneeseen tulvii valoa ja raitista ilmaa isoista ikkunoista ja avattavasta kattoluukusta

YOUTUBE VIDEO

Veistämön esittelyvideo:

 

MOOTTORIT

Vakiomoottorina on Volvon D4-260 hevosvoimaisena, saatavana myös D4-300, D6-370, D6-400 sekä kaksimoottoriasennuksena D3- 200 ja D4-225.  Bensiinimoottorina voidaan käyttää Volvon V8-430 hevosvoimaista tehopesää. Joystick-ohjaus onnistuu tuplamoottoriasennuksiin.

VAKIOVARUSTUS

Vakiovarusteena on mm: vesi wc sähköisellä huuhtelulla, liesi, 85 L jääkaappi, hydrauliohjaus,septitankki sähköisellä pumpulla, harmaavesitankki sähköisellä pumpulla, nopeus/syvyysnäyttö alaohjaamossa  ja maasähkö akkulaturilla.

MUUT TIEDOT

Veneellä on 2 vuoden takuu.

Jokainen vene testataan, koeuitetaan altaassa, tehdään sadetustesti, moottorit koeajetaan ja kaikki toiminnot läpikäydään ennen veneen toimitusta.

Navigointipaketit voi valita Garminilta tai Raymarinilta.

Sisustukseen on tarjolla monipuolinen valikoima sisustusmateriaaleja ja puumateriaaleja.

Ulkokalusteiden kankaita, pressujen ja rungon värejä on runsas valikoima.

Voit ladata Ipad:iin App Storesta "Galeon Yachts"-sovelluksen, josta näet perustiedot kaikista malleista ja sisustusvaihtoehdoista. Linkki Galeon sovellukseen tässä

NORDEC NAUTIC TOIMINTATAPA

Nordec Nautic Oy:n asiakkaat voivat varmistua saavansa ensiluokkaisen veneen lisäksi ensiluokkaisen palvelun.

Veneen luovutuksessa käydään läpi koko vene, sen varusteet ja veneen käyttöä helpottavat asiat.

Tarvittaessa opastamme vaikka harrastuksen pariin aikovaa asiakasta/perhettä antamalla veneen hallintaan liittyvää koulutusta. Kokeneillekin veneilijöille annamme hallintaan liittyvän perehdyttämisen.

Veneily on parhaimmillaan koko perheen harrastus ja haluamme osaltamme olla helpottamassa mukavan harrastuksen pariin aikovien alkua veneilyyn.

Kokeneemmatkin merikarhut voivat saada vauhdilla kehittyvien tuotteiden ja palveluiden tarjonnasta viimeisimmät uutiset uutuuksista luotettavalta yhteistyökumppanilta, Nordec Nautic Oy:ltä.

TEKNISET TIEDOT

Veneen pituus (m)    (pidennetyllä uimatasolla 10,40) 9,60
Veneen leveys (m) 3,00
Syväys, runko max kuormalla(m) 0,73
  3,33
HTC: Korkeus merenpinnasta targakaareen 3,33 m, ankkurivaloon ???? m  3,33
Hlö määrä (kpl) 9
Kajuutat 2
Vuodepaikkoja  4
Polttoainetankki (L) ( tai optiona 600 L) 415
Vesi tankki (L) 200
Septitankki (L) 80
Harmaavesitankki (L) 90
Paino (kg) 5300
Maksimi kuorma (kg) 1600
Min moottori (hv) 260
Max moottori (hv) 550
Nopeus (solmua) 26-38
Kategoria B