Galeon 335 HTS


Galeon 335 HTS

MONTA SYYTÄ TYKÄTÄ

Uusi 335 HTS tuo saman dynaamisen ilmeen kuin muissa kolmannen sukupolven Galeoneissa on jo nähty.  Galeon 335 Hts on menevä ja kaunis designiltaan.

 

ISO VENE

"ISON VENEEN TUNTUA" kirjoitti Venemestari Galeon 325 Open koeajojutussaan 12/2013. Ja jatkaa: Ajossa Galeon käyttäytyy arvokkaasti. Suuri massa yhdistettynä suhteelliseen syvään v-runkoon on useimmissa tilanteissa miellyttävä yhdistelmä.  Lähetämme pyydettäessä koko koeajojutun.  ( Koeajettu 325 on 335:n edeltäjä)

TILAVA JA VALOISA

SIsätilojen avaruuteen on panostettu suunnitteluvaiheessa käytännöllisyyttä unohtamatta. Kattoikkunoista tulee hienosti luonnonvaloa sisätiloihin.

KESTÄVÄ

Runko on valmistettu injektiolaminointimenetelmällä omassa tehtaassa. Runko on, kuten ammattilaiset perinteisesti arvostavat, kuitenkin ns. umpilaminaattia. Vedenalaiset osat ovat siis lujia ja kevyempiä kuin käsinlaminoimalla on mahdollista valmistaa. Osa kansirakenteista on tehty myös alipainelaminoimalla.

Galeonien hiljaisuus perustuu osaltaan lujiin rakenteisiin lasikuituosissa, mutta myös käytettyihin materiaaleihin äänieristyksessä ja ainevahvuuksiin kalusteissa. 

NAUTINTOVÄLINE

335 HTS on ketterä, dynaaminen ja käytännöllinen. Muunneltava istumajärjestely avotilassa tarjoaa tilaa olla, matkustaa ja nauttia auringosta. Ohjaamo mukautuu myös seisovilleen ajoon, eli voit joko istua nautiskellen tai seisoa urheilullista nautintoa ahmien.

MOOTTORIT

Veneeseen on saatavana suuri valikoima erilaisia moottoreita: bensiini ja dieselmalleja, 370-640 hevosvoimaisena.

LAUSUTTUA:

VENEMESTARIN koeajojutun 12/2013 Galeoon 325 mallista (335 HTS:N edeltäjä) lähetämme pyydettäessä. Jutussa kiiteltiin rungon ominaisuuksia, tukevuutta, hiljaisuutta ja rakenteiden lujuutta. Myös ajoasentoa kiiteltiin. Pyydä juttu ja pääset lukemaan itse lisää.

VAKIOVARUSTUS

Vakiovarusteena on mm: tammisustus, trimmit, ankkurivinssi, lämminvesivaraaja, liesi, mikro, jääkaappi ja maasähkö akkulaturilla.

MUUT TIEDOT

Veneellä on 2 vuoden takuu.

Jokainen vene testataan, koeuitetaan altaassa, tehdään sadetustesti, moottorit koeajetaan ja kaikki toiminnot läpikäydään ennen veneen toimitusta.

Navigointipaketit voi valita Garminilta tai Raymarinilta.

Sisustukseen on tarjolla monipuolinen valikoima sisustusmateriaaleja ja puumateriaaleja.

Ulkokalusteiden kankaita, pressujen ja rungon värejä on runsas valikoima.

Voit ladata Ipad:iin App Storesta "Galeon Yachts"-sovelluksen, josta näet perustiedot kaikista malleista ja sisustusvaihtoehdoista. Linkki Galeon sovellukseen tässä

NORDEC NAUTIC TOIMINTATAPA

Nordec Nautic Oy:n asiakkaat voivat varmistua saavansa ensiluokkaisen veneen lisäksi ensiluokkaisen palvelun.

Veneen luovutuksessa käydään läpi koko vene, sen varusteet ja veneen käyttöä helpottavat asiat.

Tarvittaessa opastamme vaikka harrastuksen pariin aikovaa asiakasta/perhettä antamalla veneen hallintaan liittyvää koulutusta. Kokeneillekin veneilijöille annamme hallintaan liittyvän perehdyttämisen.

Veneily on parhaimmillaan koko perheen harrastus ja haluamme osaltamme olla helpottamassa mukavan harrastuksen pariin aikovien alkua veneilyyn.

Kokeneemmatkin merikarhut voivat saada vauhdilla kehittyvien tuotteiden ja palveluiden tarjonnasta viimeisimmät uutiset uutuuksista luotettavalta yhteistyökumppanilta, Nordec Nautic Oy:ltä.

TEKNISET TIEDOT

Rungon pituus (m)     10,00
Veneen pituus (m) ** lisävarusteena olevalla pidennetyllä uimatasolla     10,20/10,90**
Rungon leveys (m)     3,30
Veneen leveys (m)     3,35
Syväys (m) maksimikuormalla runko/vetolaitteet     0,86/1,15
Korkeus merenpinnasta (m)     3,55
Hlö määrä (kpl)     8
Polttoainetankki (L)     630 tai 750
Vesi tankki (L)     215
Septitankki (L)     140
Harmaavesitankki (L)     140
Paino (kg)     6448
Maksimi kuorma (kg)     1800
Min moottori (hv)     1 x 360
Max moottori (hv)     2 x 375
Nopeus (solmua)     28-35
Kategoria     B