Galeon 420 Fly


Galeon 420 Fly

MYYNTI- JA TESTIMENESTYS MAAILMALLA

Galeon 420/430-sarja suunniteltiin antamaan yhdet luokkansa suurimmat tilat veneilijöiden käyttöön. Puhutteleva ulkonäkö on nykyaikainen, kuitenkin samalla ajan hammasta kestävä. Sen linjat kestävät vertailun nykyaikaista matkavenettä tai vaikka konservativiisempaa tuotetta hakevan silmissä.

420 Fly on hintaluokkansa suurin ja kokoluokkansa edullisin. Niitä on myyty ennätysmäärä ympäri maailmaa, myös Suomessa. Eikä ihme. Kenelläkään toisella valmistajalla ei ole yhtä hyvää venettä tarjolla.

 

  

 

DESIGN

Nykyaikainen design ulottuu joka puolelle venettä. Suuret koko kyljen mittaiset runkoikkunat ovat nykyaikaa.

KÄYTÄNNÖLLISYYS

Luokkansa edistyksellisin salongin ovi ja monitoimisohva salongissa mahdollistavat veneen käytön ennen näkemättömällä tavalla. Salongin ovi aukeaa niin haluttaessa kokonaan. Salongin sohvan voi kääntää vaikka kokonaan sivulle, jolloin avotilan ja salongin sohvista muodustuu yhtenäinen suuri U-sohva jopa 16:lle hengelle.

TILAT

Salongissa voit istua iltaa, ruokailla, katsoa tv:tä tai antaa silmän levätä ympäröivässä luonnossa, joko oman perheen kesken tai vieraiden kanssa. Tilaa on.

Salongin ohjaamoon mahtuu reilusti kaksi istumaan. Hallintalaitteet, navigointivarusteet ja katkaisimet ovat hyvin ja selkeästi esillä. Näkyvyys on erinomainen, kiitos reilunkokoisen ja yhtenäisen tuulilasin.

3-KAJUUTTAVERSIO

Kolmekajuuttaisena vene palvelee suurempaakin miehistöä. Makuupaikkoja on 3-kajuuttaisessa on kuudelle aikuiselle ja salonkiin voi pedata kaksi lisää. Omistajan kajuutassa on vaatekaapit, runsaasti laatikoita, onpa siellä meikkipöytäkin. Kummassakin keskikajuutassa on vaatekaapit ja paljon säilytystilaa. Kaksi wc:tä ja suihkua takaavaat tyytyväisen miehistön. 

3-kajuuttaversion veneessä keittiö sijaitsee ohjaamon tasolla ja siellä on toinen sähköisesti alas laskeutuvista sivuikkunoista, toinen on kuljettajan vieressä. Helteisinä kesäpäivinä osaat arvostaa hyvää ilmanvaihtoa! Keittiö on hyvin varusteltu. Jääkaappi on mahtavan kokoinen, sisältäen myös pakastelokeron. Roskille on oma paikkansa suljettavan kannen alla. Säilytystilaa löytyy niin liukuovikaapeista kuin pehmeästi sulkeutuvien laatikoiden muodossa. Liesi, uuni, kaksioisainen allas sekä hyvät tilat ergonomisella työtasolla. Tässä keittiössä jokainen haluaa olla kokki, sillä siellä on ilo tehdä ruokaa.

 

2-KAJUUTTAVERSIO

2-kajuuttaversiossa keittiö on laskettu alas vasemmalle kyljelle.

Salonki on entistä avarampi ja keittiö todella suuri.

Keulakajuutta on omalla wc:llä ja suihkulla ja on samanlainen kuin 3-kajuuttaversiossa.

Oikeanpuoleinen keskikajuutta on myös identtinen 3-kajuuttaversioisen kanssa.

 

KESKIKAJUUTAT

Keskikajuutoissa on kaapit ja vuoteiden alla lisää säilytystilaa. Kaikkiin kajuuttoihin tulvii halutessa luonnonvaloa runkoikkunoista. Jokaisessa on avattavat ikkunat, mikäli haluat tehostaa ilmanvaihtoa.

SANITEETTITILAT

Kaksi wc:tä käsienpesualtaineen, joista toisessa on erillinen suihkutila. On veneilemässä sitten oma perhe tai vieraita osaavat kaikki varmasti arvostaa hyviä saniteettitiloja.

AVOTILA

Avotilan sohvan alla on säilytystilaa, jossa myös oma paikka vaikka pelastuslautalle. Iso laatikkko katossa ylhäällä kätkee sisäänsä helposti kaikki veneen pelastusliivit. Köydet voi laittaa kulmissa oleviin suuriin säilytyslokeroihin. Konehuoneen yhteydessä on suuri ruuma moninaisille tavaroille.

FLYBRIDGE

Mahtavan yläohjaamon voi varustaa mieleisekseen; jääkaappi, grilli, allas; täydellinen keittiövarustus. Täällä viihtyy isommallakain porukalla. Haluatte sitten nauttia ajamisesta maisemia katsellen tai vain nauttia aurinkoisesta kesäpäivästä satamassa. Kaikille on tilaa, pöydän ympärille mahtuu jopa kahdeksan ihmistä.

MOOTTORIT

 Veneeseen on saatavana suuri valikoima erilaisia moottoreita: Volvon monet dieselmallit, akseleilla, vetolaittein, nykyaikaiset IPS:t, vetolaitteet joystick-ohjauksella, mitä sitten haluatkin, tähän veneeseen ne on saatavana:  Moottoriversiot on valittavana 520-880 hevosvoimaisena.

MYYNTIMENESTYS

Galeon 420 Fly, 430 HTC ja 430 Skydeck esiteltiin Suomessa ensi kertaa Vene 2012 messuilla. Suomen toistakymmentä venettä on erinomainen saavutus luokassaan ja lisää tulee..... EIkä ihme, onhan tämä mallisarja ollut myyntimenestys ympäri maailmaa.

VIDEOT

Galeon 420 Fly koeajovideo:


">Galeon 420 Fly esittelyvideo:


">


MEDIASSA KIRJOITETTUA:

Venemestari teki kattavan koeajojutun 10/2012 Galeon 420 FLy veneestä.

Voit pyytää lehden luettavaksi Nordec Nautic Oy:ltä.

VAKIOVARUSTUS

Vakiovarusteena on mm: mahonkisustus, trimmit, ankkurivinssi, lämminvesivaraaja, liesi, mikro, jääkaappi 130 L, teak avotilassa sekä uimatasolla, suihku myös uimatasolla, kolmiosainen kokonaan avattavissa oleva salongin ovi, salongin monitoimisohva, ruorikulman näyttö, radio, tridata (nopeus, syvyys, loki) ja maasähkö akkulaturilla.

MUUT TIEDOT

Veneellä on 2 vuoden takuu.

Jokainen vene testataan, koeuitetaan altaassa, tehdään sadetustesti, moottorit koeajetaan ja kaikki toiminnot läpikäydään ennen veneen toimitusta.

Navigointipaketit voi valita Garminilta tai Raymarinilta.

Sisustukseen on tarjolla monipuolinen valikoima sisustusmateriaaleja ja puumateriaaleja.

Ulkokalusteiden kankaita, pressujen ja rungon värejä on runsas valikoima.

Voit ladata Ipad:iin App Storesta "Galeon Yachts"-sovelluksen, josta näet perustiedot kaikista malleista ja sisustusvaihtoehdoista. Linkki Galeon sovellukseen tässä

NORDEC NAUTIC TOIMINTATAPA

 

Nordec Nautic Oy:n asiakkaat voivat varmistua saavansa ensiluokkaisen veneen lisäksi ensiluokkaisen palvelun.

Veneen luovutuksessa käydään läpi koko vene, sen varusteet ja veneen käyttöä helpottavat asiat.

Tarvittaessa opastamme vaikka harrastuksen pariin aikovaa asiakasta/perhettä antamalla veneen hallintaan liittyvää koulutusta. Kokeneillekin veneilijöille annamme hallintaan liittyvän perehdyttämisen.

Veneily on parhaimmillaan koko perheen harrastus ja haluamme osaltamme olla helpottamassa mukavan harrastuksen pariin aikovien alkua veneilyyn.

Kokeneemmatkin merikarhut voivat saada vauhdilla kehittyvien tuotteiden ja palveluiden tarjonnasta viimeisimmät uutiset uutuuksista luotettavalta yhteistyökumppanilta, Nordec Nautic Oy:ltä.

Tekniset tiedot

Veneen pituus (m) ** lisävarusteena olevalla pidennetyllä uimatasolla 12,5/13,25**
Rungon leveys (m) 4,10
Veneen leveys (m) 4,16
Syväys (m) maksimikuormalla runko/vetolaitteet 0,80/1,11
Korkeus merenpinnasta (m) 4,40
Hlö määrä (kpl) 12
Polttoainetankki (L) 2 x 550
Vesi tankki (L) 450
Septitankki (L) 200
Harmaavesitankki (L) optio 150 L
Paino (kg) 12070-12110
Maksimi kuorma (kg) 2740
Min moottori (hv) 2 x 260
Max moottori (hv) 2 x 440
Nopeus (solmua) 28-35
Kategoria B