Galeon 430 Htc


Galeon 430 HTC

LUOKKANSA PARAS

Galeon 420/430-sarja suunniteltiin antamaan yhdet luokkansa suurimmat tilat veneilijöiden käyttöön. Puhutteleva ulkonäkö on nykyaikainen, kuitenkin samalla ajan hammasta kestävä. Sen linjat kestävät vertailun nykyaikaista matkavenettä tai vaikka konservativiisempaa tuotetta hakevan silmissä.

430 HTC on hintaluokkansa suurin ja kokoluokkansa edullisin. Niitä on myyty ennätysmäärä ympäri maailmaa, myös Suomessa. Eikä ihme, kenelläkään toisella valmistajalla ei ole yhtä hyvää venettä tarjolla.

 

 

DESIGN

Nykyaikainen design ulottuu joka puolelle venettä. Suuret koko kyljen mittaiset runkoikkunat ovat must.

AVOTILA

Avotilan vakioratkaisu on Sun Island-saareke, jossa on sohva/pöytä/auringonottotaso monin muutosmahdolisuuksin. Siitä saa ison pöydän illaliiselle, pienen illanistujaisiin ja monta eri asentoa auringonottoon. Tilauksesta saa myös perinteisen L-sohvaratkaisun.

TILAT

Salongissa voit istua iltaa, ruokailla, katsoa tv:tä tai antaa silmän levätä ympäröivässä luonnossa, joko oman perheen kesken tai vieraiden kanssa. Tilaa on.

Salongin ohjaamoon mahtuu reilusti kaksi istumaan. Hallintalaitteet, navigointivarusteet ja katkaisimet ovat hyvin ja selkeästi esillä. Näkyvyys on erinomainen, kiitos reilunkokoisen ja yhtenäisen tuulilasin.

KEITTIÖ

3-kajuuttaversion veneessä keittiö sijaitsee ohjaamon tasolla ja siellä on toinen sähköisesti alas laskeutuvista sivuikkunoista, toinen on kuljettajan vieressä. Helteisinä kesäpäivinä osaat arvostaa hyvää ilmanvaihtoa! Keittiö on hyvin varusteltu. Jääkaappi on mahtavan kokoinen, sisältäen myös pakastelokeron. Roskille on oma paikkansa suljettavan kannen alla. Säilytystilaa löytyy niin liukuovikaapeista kuin pehmeästi sulkeutuvien laatikoiden muodossa. Liesi, uuni, kaksioisainen allas sekä hyvät tilat ergonomisella työtasolla. Tässä keittiössä jokainen haluaa olla kokki, sillä siellä on ilo tehdä ruokaa.

3-KAJUUTTAVERSIO

Kolmekajuuttaisena vene palvelee suurempaakin miehistöä. Makuupaikkoja 3-kajuuttaisessa on kuudelle aikuiselle ja salonkiin voi pedata kaksi lisää. Omistajan kajuutassa on vaatekaapit, runsaasti laatikoita, onpa siellä meikkipöytäkin. Kummassakin keskikajuutassa on vaatekaapit ja paljon säilytystilaa. Kaksi wc:tä ja suihkua takaavaat tyytyväisen miehistön.

2-KAJUUTTAVERSIO

2-kajuuttaversiossa keittiö on laskettu alas vasemmalle kyljelle. Keulakjuutta omalla wc:llä ja suihkulla, kuten myös oikeanpuoleinen keskikajuutta on identtinen 3-kajuuttaversioisen kanssa.

Salonki on entistä avarampi ja keittiö todella suuri.

KESKIKAJUUTAT

Keskikajuutoissa on kaapit ja vuoteiden alla lisää säilytystilaa. Kaikkiin kajuuttoihin tulvii halutessa luonnonvaloa runkoikkunoista. Jokaisessa on avattavat ikkunat, mikäli haluat tehostaa ilmanvaihtoa.

SANITEETTITILAT

Kaksi wc:tä käsienpesualtaineen, kummassakin on suihku, toisessa erillisenä tilana. On veneilemässä sitten oma perhe tai vieraita osaavat kaikki varmasti arvostaa hyviä saniteettitiloja.

KÄYTÄNNÖLLISYYS

Sähkökäyttöinen suuri avattava kattoluukku ohjaaon yläpuolella antaa raitista ilmaa koko salonkiin.

SUN ISLAND

Veneen vakio avotilaratkaisu on SUn Island monitoimisaareke. Se muotoutuu moneen käyttöön. Siitä saa ison pöydän illaliiselle, pienen illanistujaisiin ja monta eri asentoa auringonottoon. Tilauksesta saa myös perinteisen L-sohvaratkaisun.

VAKIOVARUSTUS JA MOOTTORIT

VAKIOVARUSTUS

Vakiovarusteena on mm: mahonkisustus, trimmit, ankkurivinssi, lämminvesivaraaja, liesi, mikro, jääkaappi 130 L, teak avotilassa sekä uimatasolla, suihku myös uimatasolla, kolmiosainen kokonaan avattavissa oleva salongin ovi, salongin monitoimisohva, ruorikulman näyttö, radio, tridata (nopeus, syvyys, loki) ja maasähkö akkulaturilla.

 

MOOTTORIT

Veneeseen on saatavana suuri valikoima erilaisia moottoreita: Volvon monet dieselmallit, akseleilla, vetolaittein, nykyaikaiset IPS:t, vetolaitteet joystick-ohjauksella, mitä sitten haluatkin, tähän veneeseen ne on saatavana:  Moottoriversiot on valittavana 520-880 hevosvoimaisena.

MYYNTIMENESTYS

Galeon 420 Fly, 430 HTC ja 430 Skydeck esiteltiin Suomessa ensi kertaa Vene 2012 messuilla. Suomen toistakymmentä venettä on erinomainen saavutus luokassaan ja lisää tulee..... EIkä ihme, onhan tämä mallisarja ollut myyntimenestys ympäri maailmaa.

Veneellä on 2 vuoden takuu.

Jokainen vene testataan, koeuitetaan altaassa, tehdään sadetustesti, moottorit koeajetaan ja kaikki toiminnot läpikäydään ennen veneen toimitusta.

Navigointipaketit voi valita Garminilta tai Raymarinilta.

Sisustukseen on tarjolla monipuolinen valikoima sisustusmateriaaleja ja puumateriaaleja.

Ulkokalusteiden kankaita, pressujen ja rungon värejä on runsas valikoima.

Voit ladata Ipad:iin App Storesta "Galeon Yachts"-sovelluksen, josta näet perustiedot kaikista malleista ja sisustusvaihtoehdoista. Linkki Galeon sovellukseen tässä

NORDEC NAUTIC TOIMINTATAPA

Nordec Nautic Oy:n asiakkaat voivat varmistua saavansa ensiluokkaisen veneen lisäksi ensiluokkaisen palvelun.

Veneen luovutuksessa käydään läpi koko vene, sen varusteet ja veneen käyttöä helpottavat asiat.

Tarvittaessa opastamme vaikka harrastuksen pariin aikovaa asiakasta/perhettä antamalla veneen hallintaan liittyvää koulutusta. Kokeneillekin veneilijöille annamme hallintaan liittyvän perehdyttämisen.

Veneily on parhaimmillaan koko perheen harrastus ja haluamme osaltamme olla helpottamassa mukavan harrastuksen pariin aikovien alkua veneilyyn.

Kokeneemmatkin merikarhut voivat saada vauhdilla kehittyvien tuotteiden ja palveluiden tarjonnasta viimeisimmät uutiset uutuuksista luotettavalta yhteistyökumppanilta, Nordec Nautic Oy:ltä.

TEKNISET TIEDOT

Veneen pituus (m) **pidennetyllä uimatasolla

13,25**
Rungon leveys (m) 4,10
Veneen leveys (m) 4,16
Syväys (m) maksimikuormalla runko/vetolaitteet 0,80/1,11
Korkeus merenpinnasta (m) 4,05
Hlö määrä (kpl) 12
Polttoainetankki (L) 2 x 550
Vesi tankki (L) 450
Septitankki (L) 200
Harmaavesitankki (L) 150 L
Paino (kg) 12070-12110
Maksimi kuorma (kg) 2740
Min moottori (hv) 2 x 260
Max moottori (hv) 2 x 440
Nopeus (solmua) 30-35
Kategoria B