Galeon 550 Fly


Galeon 550 Fly

INNOVATIIVINEN UUTUUS

Galeon 550 FLy veneessä on kaikki mitä veneeltä voit toivoa. 

Johdonmukainen linja jatkuu. Uudessa 550 Fly:ssa voit aistia uuden Galeonin viitoittaman muotisuuntauksen. Ulkona tilava flybridge tulee olemaan varmasti tämän veneen yksi suosituista paikoista. Auringonottotaso, toimiva baari ja pöytäryhmä jopa kymmenelle ihmiselle takaavat nautinnon kaikille mukana olijoille.

Avotila ja salonki on jaettu suurella avattavalla liukuovella. Keittiön sijainti helpottaa suuremmankin ryhmän kestitsemisessä. Voit valita veneen miehistöhytillä tai apuvene -tallilla.

Sisätilat ovat yhtenevät sisarmallin Galeon 560 Skydeck veneen kanssa.

 

 

 

DESIGN

Isot runkoikkunat antavat luonnonvaloa kajuuttoihin. Keittiö, ohjaamo kahdelle, tuplasohvat, dinetti, tässä on kaikki. 

SALONKI

Avotila ja salonki on jaettu suurella avattavalla liukuovella. Keittiön sijainti helpottaa suuremmankin ryhmän kestitsemisessä.

MIEHISTÖHYTTI

Optiona saa veneen perään miehistöhytin, jossa on vuode sekä wc. Sinne on myös mahdollisuus tehdä tuplavuode. Mikäli ei ota optiona olevaa miehistöhytti, on tilassa vakiona iso varasto.

MAKUUTILAT

KANSI 2

KANSI 3

OMISTAJAN KAJUUTTA

Omistajan kajuutassa on oma kylpyhuone, meikkipöytä ja mukava leposohva. Isot runkoikkunat antavat valoa ja tunerlmaa kajuuttaan. 

KEULAKAJUUTTA

Vierashytti on veneen keulassa, tuplavuoteella ja käynnillä veneen toiseen wc-tilaan. 

KESKIKAJUUTTA

Kolmannessakin kajuutassa on tilaa kahdelle, joko erillisvuoteilla tai yhteen vedettynä täysimittaisena tuplavuoteena. - täydelinen vene ystävillesi ja perheellesi! Veneessä on siis kuudelle makuusijat.

SANITEETTITILAT

Saniteettitilat on loisteliaat. On veneilemässä sitten oma perhe tai vieraita osaavat kaikki varmasti arvostaa hyviä saniteettitiloja.

Omistajan kajuutassa on oma wc erillisellä suihkutilalla. Keulan wc:hen pääsy on myös suoraan ala-aulasta. 

Ja valittaessa miehistöhytti veneen perään, on siellä kolmas wc.

 

FLYBRIDGE

Lämpiminä kesäpäivinä ihanteelliinen paikka olla ja nauttia. Yläohjaamossa on auringonottotaso, suuri U-sohva ja pöytä. Kipparin paikka antaa hyvän näkyvyyden hallita venettä vesillä ja satamissa. Täällä viihtyy isommallakain porukalla. Haluatte sitten nauttia ajamisesta maisemia katsellen tai vain nauttia aurinkoisesta kesäpäivästä satamassa. Kaikille on tilaa.

UIMATASO

Hydraulisena saatava uimataso on osa vesiurheilunautintoa. Vakio uimataso palvelee kiinnittäydyttaessä ja vesiurheilussakin.

MOOTTORIT

Veneeseen on saatavana suuri valikoima erilaisia moottoreita: Volvo ja Man tai Cummins, akseleilla tai nykyaikaiset IPS:t, mitä sitten haluatkin, tähän veneeseen ne on saatavana.

VAKIOVARUSTUS

Vakiovarustus on runsas. Kysy täydellistä listaa.

NORDEC NAUTIC TOIMINTATAPA

Nordec Nautic Oy:n asiakkaat voivat varmistua saavansa ensiluokkaisen veneen lisäksi ensiluokkaisen palvelun.

Veneen luovutuksessa käydään läpi koko vene, sen varusteet ja veneen käyttöä helpottavat asiat.

Tarvittaessa opastamme vaikka harrastuksen pariin aikovaa asiakasta/perhettä antamalla veneen hallintaan liittyvää koulutusta. Kokeneillekin veneilijöille annamme hallintaan liittyvän perehdyttämisen.

Veneily on parhaimmillaan koko perheen harrastus ja haluamme osaltamme olla helpottamassa mukavan harrastuksen pariin aikovien alkua veneilyyn.

Kokeneemmatkin merikarhut voivat saada vauhdilla kehittyvien tuotteiden ja palveluiden tarjonnasta viimeisimmät uutiset uutuuksista luotettavalta yhteistyökumppanilta, Nordec Nautic Oy:ltä.

MUUT TIEDOT

Veneellä on 2 vuoden takuu.

Jokainen vene testataan, koeuitetaan altaassa, tehdään sadetustesti, moottorit koeajetaan ja kaikki toiminnot läpikäydään ennen veneen toimitusta.

Navigointipaketit voi valita Garminilta tai Raymarinilta.

Sisustukseen on tarjolla monipuolinen valikoima sisustusmateriaaleja ja puumateriaaleja.

Ulkokalusteiden kankaita, pressujen ja rungon värejä on runsas valikoima.

Voit ladata Ipad:iin App Storesta "Galeon Yachts"-sovelluksen, josta näet perustiedot kaikista malleista ja sisustusvaihtoehdoista. Linkki Galeon sovellukseen tässä

 

Tekniset tiedot

Rungon pituus (m) 15,85
Veneen pituus (m)
17,15
Rungon leveys (m) 4,70
Veneen leveys (m) 4,80
Syväys (m) maksimikuormalla runko/vetolaitteet 1
Korkeus merenpinnasta (m)  
Hlö määrä (kpl) 12
Polttoainetankki (L) 2 x 1200
Vesi tankki (L) 500
Septitankki (L)  
Harmaavesitankki (L)  
Paino (kg) 24500
Maksimi kuorma (kg) 4500
Min moottori (hv) 2 x 615
Max moottori (hv) 2 x 900
Nopeus (solmua) 28-35
Kategoria B