Galeon 560 Skydeck


Galeon 560 Skydeck

UUTUUS, JOLLAISTA EI OLE ENNEN NÄHTY

Galeon 560 Skydeck on yhdistelmä Ht-veneen isoa kattoluukkua ja yläohjaamoa.

Flybridgellä on ominaisuuksia, joita et ole koskaan aikaisemmin nähnyt. Napin painalluksella saat koko yläohjaamon peitettyä. Siis ilman pressuja ja punnertamista. Kun ilma antaa mahdollisuuden nauttia ajamisesta tai satamaelämästä yläohjaamossa painat nappia ja yläohjaamon peittävät elementit avautuvat sekä mittaripaneeli nousee ergonomiselle korkeudelle. Yksinkertaista? Kyllä! Toimivaa? Ehdottomasti!

Kun yläohjaamo on peitetty, on se tietenkin säänsuojassa, mutta antaa myös kauniit eheät linjat tälle venemaailman parhaalle Sportbridge veneelle.

Sisätilat ovat yhtenevät sisarmallin Galeon 550 Fly veneen kanssa.

 

SKYDECK

Yläohjaamo, jota et ole koskaan aikaisemmin nähnyt. Napin painalluksella saat koko yläohjaamon peitettyä. Siis ilman pressuja ja punnertamista. Kun sää antaa mahdollisuuden nauttia ajamisesta tai satamaelämästä yläohjaamossa painat nappia ja yläohjaamon peittävät elementit liukuvat eteen ja taaksepäin sekä mittaripaneeli nousee ergonomiselle korkeudelle. Yksinkertaista? Kyllä! Toimivaa? Ehdottomasti!

Kun yläohjaamo on peitetty, on se tietenkin säänsuojassa, mutta antaa myös kauniit eheät linjat tälle venemaailman parhaalle Sportbridge veneelle. 

SALONKI

Avotila ja salonki on jaettu suurella avattavalla liukuovella. Keittiön sijainti helpottaa suuremmankin ryhmän kestitsemisessä.

MIEHISTÖHYTTI

Optiona saa veneen perään miehistöhytin, jossa on vuode sekä wc. Sinne on myös mahdollisuus tehdä tuplavuode. Mikäli ei ota optiona olevaa miehistöhyttiä, on tilassa vakiona iso varasto.

MAKUUTILAT

KANSI 2

OMISTAJAN KAJUUTTA

Omistajan kajuutassa on oma kylpyhuone, meikkipöytä ja mukava leposohva. Isot runkoikkunat antavat valoa ja tunerlmaa kajuuttaan. 

KEULAKAJUUTTA

Vierashytti on veneen keulassa, tuplavuoteella ja käynnillä veneen toiseen wc-tilaan. 

KESKIKAJUUTTA

Kolmannessakin kajuutassa on tilaa kahdelle, joko erillisvuoteilla tai yhteen vedettynä täysimittaisena tuplavuoteena. - täydelinen vene ystävillesi ja perheellesi! Veneessä on siis kuudelle makuusijat.

SANITEETTITILAT

Kolmannessakin kajuutassa on tilaa kahdelle, joko erillisvuoteilla tai yhteen vedettynä täysimittaisena tuplavuoteena. - täydelinen vene ystävillesi ja perheellesi! Veneessä on siis kuudelle makuusijat.

SKYDECK

Yläohjaamo ja salongin avattava kattoluukku. Skydeck veneessä on ne kummatkin.  

UIMATASO

Hydraulisena saatava uimataso on osa vesiurheilunautintoa. Vakio uimataso palvelee kiinnittäydyttaessä ja vesiurheilussakin.

VIDEOT

Galeon 560 Skydeck esittelyvideo


">


MOOTTORIT

Veneeseen on saatavana suuri valikoima erilaisia moottoreita: Volvo ja Man tai Cummins, akseleilla tai nykyaikaiset IPS:t, mitä sitten haluatkin, tähän veneeseen ne on saatavana.

VAKIOVARUSTUS

Vakiovarustus on runsas. Kysy täydellistä listaa.

NORDEC NAUTIC TOIMINTATAPA

Nordec Nautic Oy:n asiakkaat voivat varmistua saavansa ensiluokkaisen veneen lisäksi ensiluokkaisen palvelun.

Veneen luovutuksessa käydään läpi koko vene, sen varusteet ja veneen käyttöä helpottavat asiat.

Tarvittaessa opastamme vaikka harrastuksen pariin aikovaa asiakasta/perhettä antamalla veneen hallintaan liittyvää koulutusta. Kokeneillekin veneilijöille annamme hallintaan liittyvän perehdyttämisen.

Veneily on parhaimmillaan koko perheen harrastus ja haluamme osaltamme olla helpottamassa mukavan harrastuksen pariin aikovien alkua veneilyyn.

Kokeneemmatkin merikarhut voivat saada vauhdilla kehittyvien tuotteiden ja palveluiden tarjonnasta viimeisimmät uutiset uutuuksista luotettavalta yhteistyökumppanilta, Nordec Nautic Oy:ltä.

MUUT TIEDOT

Veneellä on 2 vuoden takuu.

Jokainen vene testataan, koeuitetaan altaassa, tehdään sadetustesti, moottorit koeajetaan ja kaikki toiminnot läpikäydään ennen veneen toimitusta.

Navigointipaketit voi valita Garminilta tai Raymarinilta.

Sisustukseen on tarjolla monipuolinen valikoima sisustusmateriaaleja ja puumateriaaleja.

Ulkokalusteiden kankaita, pressujen ja rungon värejä on runsas valikoima.

Voit ladata Ipad:iin App Storesta "Galeon Yachts"-sovelluksen, josta näet perustiedot kaikista malleista ja sisustusvaihtoehdoista. Linkki Galeon sovellukseen tässä

Tekniset tiedot

Veneen pituus (m)
17,15
   
Veneen leveys (m) 4,80
Syväys (m) maksimikuormalla runko/vetolaitteet 1
Korkeus merenpinnasta (m)  
Hlö määrä (kpl) 12
Polttoainetankki (L) 2 x 1200
Vesi tankki (L) 500
Septitankki (L)  
Harmaavesitankki (L)  
Paino (kg) 24500
Maksimi kuorma (kg) 4500
Min moottori (hv) 2 x 615
Max moottori (hv) 2 x 900
Nopeus (solmua) 28-35
Kategoria B