Galeon 780 Crystal


Galeon 780 Crystal

LIPPULAIVA

Galeon 780 Crystal on enemmän kuin vain lippulaiva. Se on näyteikkuna veistämön potentiaalista mitä tulee suunnitteluun, tekniikkaan ja teknologiaan.

Huolella suunniteltu ulkonäkö yhteistyössä Tony Castron ja Galeonin suunnittelijoiden kanssa tarjoavat puitteet loisteliaalle jahdille.

Erinomainen istumajärjestely flybbridgellä mahdolllistaa tilan poreammeelle, kuten luonnollisesti auringonottotasolle, ohjauspisteelle, wet barille ja lisäksi mahtuu vielä RIB tai Jet Ski yläohjaamon takaosaan.

 

 

SALONKI

Salonki on jaettu kahteen alueeseen. Toisessa voit nauttia tv:stä ja äänentoistolaitteista ja baarin antimista. Toisessa voit keskittyä tilavan keittiön herkkuihin ruokailutiloineen ja kuuden hegen dinetteineen. Ohjauspisteestä on hyvät näkymät ympäri jahtia.

AVOTILA

Avotilasta on yhteys pääkannen baariin ja myös keulaan, viihtymiskeitaaseen, joka suojataan halutessaan automaattisella biminikatoksella.

FLYBRIDGE

Erinomainen istumajärjestely flybbridgellä mahdolllistaa tilan poreammeelle, kuten luonnollisesti auringonottotasolle, ohjauspisteelle, wet barille ja lisäksi mahtuu vielä RIB tai Jet Ski yläohjaamon takaosaan.

LAYUOT

OMISTAJAN KAJUUTTA

Omistajan hytissä on täydellinen tuplavuode, sohvaryhmä hierontatoiminnoin ja sisään astuttava vaatetila. Oma saniteettitila, toimistopöytä/meikkauspipste, yms. 

Vakionakin tila on loistelias ja luonnolllisesti muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

KEULAKAJUUTTA

Vip kajuutta keulassa saa vieraat viihtymään. Luonnonvaloa tulvii sivuikkunoista kuin myös kattoikkunoista. Oma kylyhuone on osa VIP vieraille tarkoitettua tilaa.

MUUT KAJUUTAT

Jahdissa on kaikkiaan 4 kajuuttaa sekä lisäksi miehistöhytti veneen perässä. Kolmoskajuutassa on erilliset vuoteet ja neljännestä voi tehdä vaikka täysimittaisen toimiston. Kummassakin keskikajuutassa on oma kylpyhuone.

KEITTIÖ

Keittiö on varustettu täydelliseksi ja on sijainniltaan optimaalinen vaativaankiin kestitykseen.

 

MIEHISTÖTILAT

Kapteeni voi keskittyä työhönsä Böringin monitorijärjestelmää hyväksi käyttäen. Ja miehistölle on varattu kaksi hyttiä, joissa on vuode kummassakin. Myös wc ja keittö on miehistön tiloissa.MUKAUTUVA

Galeon toteuttaa vaativatkin toiveet mitä tulee varusteluun sekä sisustuksen toteuttamiseen.

MOOTTORIT

MAN moottorit antavat huippunopeuden kelissä kuin kelissä. Tehovaihtoehdot 2 x 1550 - 1800 hv.

NORDEC NAUTIC TOIMINTATAPA

Nordec Nautic Oy:n asiakkaat voivat varmistua saavansa ensiluokkaisen tuotteen lisäksi ensiluokkaisen palvelun.

Luovutuksessa käydään läpi koko vene, sen varusteet ja veneen käyttöä helpottavat asiat.

Tarvittaessa opastamme vaikka harrastuksen pariin aikovaa asiakasta/perhettä antamalla veneen hallintaan liittyvää koulutusta. Kokeneillekin veneilijöille annamme hallintaan liittyvän perehdyttämisen.

Veneily on parhaimmillaan koko perheen harrastus ja haluamme osaltamme olla helpottamassa mukavan harrastuksen pariin aikovien alkua veneilyyn.

Kokeneemmatkin merikarhut voivat saada vauhdilla kehittyvien tuotteiden ja palveluiden tarjonnasta viimeisimmät uutiset uutuuksista luotettavalta yhteistyökumppanilta, Nordec Nautic Oy:ltä.

MUUT TIEDOT

Jahdilla on 2 vuoden takuu.

Jokainen jahti testataan, koeuitetaan altaassa, tehdään sadetustesti, moottorit koeajetaan ja kaikki toiminnot läpikäydään ennen veneen toimitusta.

Navigointipaketit voi valita vapaasti

Sisustukseen on tarjolla monipuolinen valikoima sisustusmateriaaleja ja puumateriaaleja.

Ulkokalusteiden kankaita, pressujen ja rungon värejä on runsas valikoima.

Voit ladata Ipad:iin App Storesta "Galeon Yachts"-sovelluksen, josta näet perustiedot kaikista malleista ja sisustusvaihtoehdoista. Linkki Galeon sovellukseen tässä

Tekniset tiedot

Rungon pituus (m) 22,86
Veneen pituus (m) ** lisävarusteena olevalla pidennetyllä uimatasolla 24,50/24,50
Rungon leveys (m) 5,79
Veneen leveys (m) 5,8
Syväys (m) maksimikuormalla runko/vetolaitteet 1,30/1,61
Korkeus merenpinnasta (m) 7,30
Hlö määrä (kpl) 18
Polttoainetankki (L) 2 x 2750
Vesi tankki (L) 1100+700
Septitankki (L) 500
Harmaavesitankki (L) optio 500 L
Paino (kg) 53650-54540
Maksimi kuorma (kg) 9260
Min moottori (hv) 2 x 1500
Max moottori (hv) 2 x 1920
Nopeus (solmua) 30-36
Kategoria B