Regal-veneet


INTOHIMONA ERINOMAISUUS


Regal on tehnyt veneitä yli 40 vuotta ja perheen jo kolmas sukupolvi työskentelee tehtaalla.

Regal valmistaa veneitä 19-52 jalkaisiin, avonaisia bowridereita, daycruisereita, sport cruisereita ja matkaveneitä. Regal on perheyritys, jossa henkii lämmin huolehtiminen, on kyseessä sitten tehtaan työntekijät, dealerit ja varsinkin asiakkaat. Meillä veneet on numeroitu, mutta ihmiset ovat nimiä, perheitä, persoonia. Regal pystyy keskittymään tehtäväänsä, tyytyväiseen asiakkaaseen, koska päätöksiä ei ohjaa sijoittajat, ei ulkopuoliset osakkeenomistajat.

REGAL - TAVOITTEENA AINA TYYTYVÄINEN ASIAKAS

Regalin tavoite on aina tyytyväinen asiakas. Regal veneen omistajana saat parhaan palvelun ja tuotteen. Siitä on merkkinä useat tunnustukset:

  • JD Power (www.jdpower.com) on antanut ennen näkemättömän määrän tunnustuksia, joista kuusi viimeisen neljän vuoden ajalta.
  • NMMA (National Marine Manufacturers Assosiaciation) on antanut 19 asiakastyytyväisyys palkintoa viimeksi kuluneiden seitsemän vuoden aikana.
  • ISO 9001:2000 Regal on yksi harvoista venetehtaista maailmassa, joka on saavuttanut korkeimman tason ISO laadunvalvonta sertifioinnissa. Jokainen vene tehdään takaamaan tyytyväinen asiakas.
  • Quality Magazine. Amerikkalainen lehti arvioi Regalin sijalle 26 , samoille sijoille kuin General Eletric(#22) ja edellä sellaisia yrityksiä kuin esim. Raytheon, Black & Decker

REGAL - LAATU

Regal on yksi harvoista venetehtaista, joilla on ISO 9001:2000 sertifiointi. Regal rakentaa jokaisen veneen samoilla tinkimättömillä laatustandardeilla.

Miten me pidämme tällaiset korkeat standardit ja ansaitsemme tällaisia tunnustuksia?
Teemme sen asiakas kerrallaan. Ei ole asiaa, jossa me emme pysty auttamaan. Regal, asiakastyytyväisyys on enemmän kuin lupaus. Testaa se.

Regal yhtiön tavoite on aina tyytyväinen asiakas.