Stanley-veneet


Stanley Boats - tie fiksumpaan veneilyyn.

Nordec Nautic on solminut sopimuksen Stanley Boats huvi- ja työveneiden myynnistä Suomessa. Stanley Boats rakentaa veneet alumiinista ja ovat rakenteiltaan suunniteltu ankariin olosuhteisiin. Stanley Boats valmistaa veneet Kanadassa ja on toimittanut veneitä Merivartiostolle, Poliisille, Sähköyhtiöille, Öljy-yhtiöille ja monille muille, jotka osaavat arvostaa kestäviä veneitä.

MALLIT

Veneitä on monia malleja, joista meillä ohjelmassa on:

  • Landincraft, 22:sta aina yli 40-jalkaisiin työveneisiin, sekä Patrol, 23-27 jalkaiset liukuvat hyttiveneet.
  • Jokainen vene voidaan räätälöidä lähes vapaasti, mitä tulee hytin sijoitteluun, sen kokoon ja korkeuteen.
  • Veneiden laitakorkeutta voi muunnella, sivuportteja voi lisätä, pituuden voi määritellä lähes vapaasti. Moottorivaihtoehtoja on monia. Haluat sitten vetolaitteet tai akselit, vaihtoehtoja on monia.
  • Olemme tehneet myös täysin asiakas toiveiden mukaisesti veneitä.

STANLEY BOATS

Stanley Boatsin vahvuuksia on muiden alumiiniveneiden tapaan, keveys yhdistettynä lujuuteen ja vähäseen huoltotarpeeseen. Stanley Boatsin vahtuutena on kirjaimellisesti erittäin tukeva rakenne paksuilla jäykisteillä ja pienissäkin veneissä 6,25 mm:n alumiinilevyn paksuus. Telakka tekee luonnollisesti jäävahvistettuja veneitä, sekä vahvistaa pohjarakenteet esim. kallioisille rannoille maihin menoa varten. Veneet rakennetaan Pohjoismaisen veneilystandardin mukaan ja ovat luonnollisesti CE-hyväksyttyjä.

Stanley Boats ja yritys sen takana, Connor Industries, on perustettu 1982 ja on keskittynyt tuotannossaan alumiiniin ja ruostumattomaan teräkseen keskittynyt asiakasohjautuva yritys.

Yhtiö on ansainnut maineensa tuoda nopeasti ideasta korkealuokkaiseksi lopputuotteeksi. Yhtiö tunnetaan maailmanlaajuisesti asiakaslähtöisistä hitsatuista alumiiniveneistä tuotemerkillä STANLEY. Veneitä valmistetaan 4,3 metristä aina 17 metriin (14-55 jalkaa). Työveneitä käytetään eri tarkoituksissa, partiointiin, lainvalvontaan, etsintään, pelastamiseen, ympäristötutkimukseen, ympäristövalvontaan, päästövalvontaan, palontorjuntaan. Veneitä on toimitettu mm. Kuubaan, Dubaihin, Suomeen, Afrikkaan, Norjaan, Ruotsiin, Panamaan, Venezuelaan ja arvattavasti Kanadaan ja Usa:han. Yritys valmistaa myös tralereita, laitureita, lumiauroja. Yritys jatkaa keskittymistään kehittää meriteollisuustuotteita voimakkaalla suunnittelulla ja tutkimukseen panostamalla ja kehittämällä korkealuokkaisia veneitä asiakkailleen kohtuulliseen hintaan.