Trawler-veneet


Rhea Marine on ranskalainen veistämö, jonka Trawler-mallisto on kehitetty pitkänmatkan veneilijöiden käyttöön.

HISTORIA

Vuodesta 1996 lähtien Bertrand Danglade ja hänen tiiminsä ovat suunnitelleet tyylikkäitä veneitä, jotka voidaan räätälöidä kunkin asiakkaan maun mukaan.

Rhea Marine on ennen kaikkea tarina yhden miehen unelmasta tehdä veneitä. Bertrand Danglade meni Skotlantiin , Clydeen ,joka on syntymäpaikka niin monille legendaarisille purjelaivoille , hän oppi siellä vankan perustan veneenvalmistukseen . Hän oppi estetiikkaa ja hienostuneisuutta ja ymmärtämään kauniiden klassisten veneiden mittasuhteet ja muodot ja omaksui puun käsittelyn asiantuntemusta.

Hän on viettänyt koko työelämänsä venealalla, joten luonnollisena jatkumona Skotlannin vuosilleen, jän perusti veistämön Ranskaan 1970. Aluksi hän myi veneitä, kunnosti niitä, varsinkin Marennes tyyppisiä trawlereita, jotka veneet ovat olennainen osa edelleen Ranskan Atlantin puoleisilla rannoilla.

Ideasta aloittaa Rhea Marine veistämö on kiittäminen asiakkaita ja ystäviä 90-luvun alussa, jotka pyysivät toistuvasti Bertrandia tekemään heille veneitä. 1996 hän lopulta myöntyi ja Rhea Marine syntyi.

NYKYPÄIVÄ

Rhea Marine telakka suunnittelee ja ja rakentaa korkealuokkaisia asiakkaan räätälöitäviä veneitä. Veistämöllä on kolme mallistoa. Veistämö sijaitsee La Rochelessa Ranskassa Atlantin rannalla. Veistämöllä on yleensä aina koeajettavissa joitain malliston veneitä ja esittelee mielellään toimintaansa. Siellä on helposti havaittavissa ammattitaito ja intohimo valimistaa kullekin asiakkaalle sopivia ratkaisuja.