Yritys

Nordec Nautic Oy on reilun 30 vuoden ajan keskittynyt maahantuomaan ja myymään laadukkaita moottorivenemerkkejä.

Nordec Nautic on auktorisoituna maahantuojana Galeonin lisäksi myös Forbina-, Regal-, Rhea Marine Trawler -mallistolle, Tuco- ja Stanley Boats -veneille.

Myymme myös välitysveneitä ja käytettyjä vaihtoveneitä.

Veneiden rahoitusmahdollisuudet

Nordec Nautic tarjoaa sekä uusiin että vaihtoveneisiin monipuoliset ja kilpailukykyiset rahoitusmahdollisuudet, mm. Nordean A1- ja Santander-venerahoituksen kanssa olemme tehneet hyviä rahoitusratkaisuja.

Veneiden siirto- ja arviointipalvelut

Nordec Nautic on varteenotettava palveluntarjoaja, jos tarvitsette ammattitaitoista veneen siirtoa, on kyseessä sitten moottori- tai purjevene. Kokemusta on sekä Itämereltä että Välimereltä. Keskimäärin yrittäjälle kertyy noin 2500-3000 merimailia per kausi monenlaisilla veneillä.

Voimme myös tarjota veneen arvon arviointia pitkäaikaiseen kokemukseen nojaten. Teemme myös veneiden arviointeja, jos asiakas haluaa vaikka ostaa käytetyn veneen jostain kauempaakin.

Pätevyydet

Pitkän kokemuksen lisäksi yrittäjällä on pätevyytenä mm. Sotilasveneen kuljettajakirja, Kansainvälinen huviveneen lupakirja ja Vuokraveneen kuljettajan kirja.

Norcec Nautic on myös valtuutettu tekemään Finnboat-kuntokartoituksia veneille. Järjestelmä sisältää veneen rungon sekä eräiden turvallisuuteen olennaisesti vaikuttavien kokonaisuuksien kartoittamisen vuosittain.

Toimintatapa

Vastuullisena ja auktorisoituna Galeon-, Forbina-, Regal-, Tuco- ja Stanley Boats -veneiden maahantuojana Nordec Nautic Oy:n asiakkaat voivat varmistua saavansa ensiluokkaisen veneen lisäksi ensiluokkaisen palvelun. Veneen luovutuksessa käydään läpi vene, sen varusteet ja veneen käyttöä helpottavat asiat. Tarvittaessa opastamme vaikka harrastuksen pariin aikovaa asiakasta/perhettä antamalla veneen hallintaan ja veneilyyn laajemminkin liittyvää koulutusta.

Veneily on parhaimmillaan koko perheen harrastus ja haluamme osaltamme olla helpottamassa mukavan harrastuksen pariin aikovien alkua veneilyyn. Kokeneemmatkin merikarhut voivat saada vauhdilla kehittyvien tuotteiden ja palveluiden tarjonnasta viimeisimmät uutiset uutuuksista luotettavalta yhteistyökumppanilta veneasioissa, Nordec Nautic Oy:ltä.

Yhteistyökumppanit

Etelä-Suomen venetoimitukset keskitämme pääsääntöisesti Hopeasalmen Telakan, Tolkkisten Telakan ja Emsalö Båtupplagin toimipaikkoihin. Olemme sopineet, että veneiden kasaukset kuljetuksen jäljiltä, Volvon moottoreiden takuun edellytyksenä oleva luovutustarkastus, yms. toiminnot tehdään mainittujen telakoiden ammattilaisten toimesta yhdessä Nordec Nautic Oy:n kanssa.

Myös mahdolliset takuukorjaukset tehdään ensisijaisesti heidän toimesta. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella käytämme valtuutettuja huoltoja ja asiansa osaavia telakoita yhteistyökumppaneina.

Finnboat-jäsenyys

Nordec Nautic on Finnboatin, venealan kauppiasyhdistuksen, jäsen. Jäsenyys antaa hyvän mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yrityksen ja alan toimintaa. Liiton tehtävänä on koota venealan yritykset saman katon alle, edistää niiden toimintaa ja tervettä kilpailua sekä edistää veneilyä ja veneilyn turvallisuutta maassamme. Toiminnan pääpaino on alan näyttelyillä. Nordec Nautic on esillä sekä Helsingin kansainvälisillä Vene-messuilla helmikuussa, että Helsingin Uivassa venenäyttelyssä elokuussa.

Nordec Nautic Oy:n yrittäjä Juha Pulli on ollut vuodesta 2019 Finnboatin kauppiasyhdistyksen puheenjohtaja sekä Finnboatin hallituksen jäsen.

"Olen ottanut kummankin nimityksen suurena arvonantona ja kunnia-asiana. Kun reilu 10 vuotta sitten tulin alalle, en voinut kuvitella pääseväni meritoituneiden alan konkareiden kanssa samaan ydinjoukkoon. Suurkiitokset alan ammattilaisille näistä tunnustuksista."

– Kunnioittaen, Juha Pulli